Slik bruker du Diagnostikk i Samsung Members-appen på Galaxy-enheten din

Sjekk enhetens ytelse med Samsung Members. Fungerer ikke en bestemt funksjon på enheten din som den skal? Vil du vite ditt nåværende batterinivå? Før du besøker et servicesenter, prøv å sjekke ytelsen til enheten ved hjelp av selvdiagnoseverktøy. Diagnostikkfunksjonen til Samsung Members-appen kan gi en selvdiagnose og kan analysere mer enn 24 forskjellige funksjoner på telefonen din, inkludert batteri, NFC, SIM-kort, mobilnettverk, sensor, høyttaler, kamera, berøringsskjerm, kablede hodetelefoner, ansiktsgjenkjenning, Bluetooth osv.

Før du prøver anbefalingene nedenfor, må du kontrollere at enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert til nyeste versjon. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren på mobilenheten:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Samsung Members-app

På Samsung Members-appen kan du finne svar på ofte stilte spørsmål og se tips og triks angående Galaxy-enheten din. Før du besøker ditt lokale Samsung Electronics servicesenter, sjekk ut appen som tilbyr og støtter praktiske tjenester som diagnostikk, innsending av feilrapporter, fjernstøtte, OS-oppgraderinger, tilbakemeldinger om spørsmål og bekymringer osv. Den er installert som standard på Galaxy-enheter og kan lastes ned fra lenken nedenfor.

Klikk her for å laste ned Samsung Members-appen.

Selvdiagnostisk sjekk på Samsung Members-appen

Sjekk statusen til enheten din med diagnoseverktøyet på Samsung Members-appen. Du kan velge de individuelle kategoriene du ønsker å diagnostisere eller kjøre en fullstendig diagnostisk sjekk. Etter at diagnostikken er fullført, kan du velge det tilsvarende ikonet for å se resultatene og statusen til enheten. Følg trinnene nedenfor for å starte diagnosesjekken.

Samsung Members-app Få hjelp Samsung Members-app Få hjelp

Trinn 1. Kjør Samsung Members, og velg Få hjelp nederst på skjermen.

Se tester under Diagnostikk Se tester under Diagnostikk

Trinn 2. Trykk på Vis tester under Diagnostikk.

Test alt av diagnostikk Test alt av diagnostikk

Trinn 3. Hvis du vil kjøre gjennom alle Diagnostikk(P) -kontrollene, trykker du på Test alle.

galaxy kjøre gjennom sjekkene galaxy kjøre gjennom sjekkene

Trinn 4. Galaxy-telefonen din vil da kjøre gjennom sjekkene.

kjøre gjennom sjekkene kjøre gjennom sjekkene

Trinn 5. Følg instruksene på skjermen for å fullføre sjekken.

Nærhetsgjenkjenning trinn 1 Nærhetsgjenkjenning trinn 1

Trinn 6. Når det er nødvendig, må du kanskje kjøre eller samhandle med den tilsvarende funksjonen manuelt.

Nærhetsgjenkjenning trinn 2 Nærhetsgjenkjenning trinn 2

Trinn 7. Hvis du foretrekker det, kan du sjekke spesifikk diagnostikk og trykke på dem direkte for å begynne.

spesifikk diagnostikk spesifikk diagnostikk

Trinn 8. For individuelle diagnostiske sjekker kan du se resultatene dine etter at sjekken er fullført.

Hvis du støter på et uventet problem mens du bruker Galaxy-enheten din, kan du prøve å sende inn en feilrapport via Samsung Members-appen. Ved å legge ved en loggfil vil det hjelpe i stor grad med å analysere årsaken til problemet. Etter å ha analysert loggfilen og bekreftet årsaken til problemet, sender vi et svar via Samsung Members.

Få hjelp av Samsung Members Få hjelp av Samsung Members

Trinn 1. Kjør Samsung Members, og velg Få hjelp nederst på skjermen.

feilrapporter trinn 1 feilrapporter trinn 1

Trinn 2. Bla nedover og velg Feilrapporter.

feilrapporter trinn 2 feilrapporter trinn 2

Trinn 3. Velg enhetsproblemene du opplever fra listen.

feilrapporter trinn 3 feilrapporter trinn 3

Trinn 4. Velg hyppigheten av problemet du opplever, og trykk på flyikonet for å sende inn rapporten.

Merk: Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.