Slik bruker du Galaxy Buds Live – best på lydkvalitet

I motsetning til de fleste ørepropper er Galaxy Buds Live designet med åpen type ergonomisk. Du kan ganske enkelt maksimere lydkvaliteten ved å bruke den på en riktig måte. Hvis du har problemer med lydkvaliteten, kan du prøve anbefalte løsninger for å forbedre lydkvaliteten.

Du kan også få tips om hvordan du bruker Galaxy Buds Live i videoen "Slik Slik bærer du dine Galaxy Buds Live"

Galaxy Buds Live

Før du prøver anbefalingene nedenfor som løsningene dine, må du sjekke om enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert med siste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer programvaren til mobilenheten din i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik bruker du Galaxy Buds Live ordentlig

Inne i Galaxy Buds Live er det AKG-innstilte høyttalere som er spesifikt utviklet for å spille alt. Den ergonomiske designen leverer romslig lyd, som om du er i første rad på en konsert. Juster øreproppene slik at de passer øret best mulig for å dra nytte av alle fordelene som Galaxy Buds Live gir.

Trinn 1. Hold øvre og nedre side av hver ørepropp og fjern dem fra ladedekselet.

Øvre og nedre side sammen

Trinn 2. Sjekk retningen på hver ørepropp og pek deres nedre halvdeler (høyttaler) mot den nedre delen av øret ditt. Forsikre deg om at du setter venstre og høyre ørepropp i riktig øre, med høyttaleren vendt innover.

Instruksjoner for å sette inn Buds Live

Trinn 3. Plasser nedre og øvre halvdel i de tilsvarende delene av ørene dine, og juster deretter øreproppene slik at de passer.

Tilsvarende deler av ørene dine

ⓐ Høyttaler

• Hvis øreproppene ikke er riktig plassert i ørene dine, kan det hende at de ikke fungerer. Hvis dette er tilfelle, bruker du et par vingespisser som passer til ørene dine og bruker øreproppene ordentlig.
  • Hvis den berøringsfølsomme sensoren ikke kommer i kontakt med øret, kan det hende at øreproppen ikke fungerer. Bruk vingespissene som passer til ørene dine hvis du ikke hører en lyd som informerer deg om at øreproppen er oppdaget.

Feste en vingespiss til øreproppen

Trinn 1. Velg vingespissen som passer til øret.

Trinn 2. Velg vingespissen for venstre eller høyre øre ved å se etter L- eller R-merket på vingespissene.

Trinn 3. Finn L- eller R-merket på bunnen av vingespissens bakside, og sørg for at det vender mot øreproppen. Hekt vingespissen inn i festekroken.

• Ikke sett øreproppene i ørene uten vingespisser. Dette kan skade ørene dine.
  • Trekk ikke vingespissen for mye når du fester eller løsner den. Vingespissen kan blir revet.
  • Ikke sett vingespissene på øreproppene i feil retning. Øreproppene passer ikke ordentlig i ørene dine.
Feste en vingespiss

Trinn 4. Dekk resten av øreproppen med vingespissen.

Trinn 5. Følg samme prosedyre for den motsatte øreproppen.

Merk:

• Enheten din inneholder magneter, som kan påvirke medisinsk utstyr som pacemakere eller implanterbare hjertestarter-defibrillatorer. Hvis du bruker noe av dette medisinske utstyret, må du holde enheten på trygg avstand fra det og ta kontakt med legen din før du bruker enheten.
  • Hold en trygg avstand mellom enheten og gjenstander som påvirkes av magneter. Gjenstander, for eksempel kredittkort, pass, tilgangskort, ombordstigningskort eller parkeringskort kan bli skadet eller deaktivert av magnetene i enheten.
  • Følg alle oppslåtte advarsler og instrukser fra autorisert personale når du befinner deg i områder der bruken av trådløse enheter er begrenset, som for eksempel i fly og på sykehus.

Som forklart tidligere må du, i motsetning til bruksmetoden for tidligere Galaxy Buds-produkter, peke nedre halvdeler (høyttaler) mot den nedre delen av øret og plassere de nedre halvdelene i ørene. Så hvis du har ører eller ørehull av større størrelse, kan øreproppene gå dypt inn i ørene slik øret kan dekke produktets innebygde antenne. Dette kan påvirke Bluetooth-ytelsen og føre til dårlig lydkvalitet.

For å bekrefte om størrelsen på hver ørepropp passer til størrelsen på ørene eller ørehullene, anbefaler vi at du ser i speilet mens du har øreproppene i ørene. Hvis luftkanaldelen av øreproppene skjules av ørene dine mens du bruker øreproppene, kan du ha større ører eller ørehull.

Hopp over cap-demo

① Luftkanal

Du kan måle størrelsen på øre eller ørehull avhengig av indikatorkriterier for bildet nedenfor.

sjekk av ørehullstørrelse

① Stor: Hvis du har større ører eller ørehull, kan du kontakte SAMSUNG-kundesenter for mer støtte.

② Medium

③ Liten

I dette tilfellet bør du sørge for at lignende symptomer vises når du inspiserer med en annen trådløs enhet på samme sted, og at symptomene forsvinner når de flyttes andre steder. Problemer med det tilkoblede nettverksmiljøet kan føre til dårlig lydkvalitet eller Bluetooth-ytelse. Nedenfor er noen tips og forholdsregler for bruk av trådløse nettverk.

• Trådløse nettverkstjenester kan bli deaktivert på grunn av problemer med tjenesteleverandørens nettverk. Sørg for å holde øreproppene vekk fra elektromagnetiske bølger.
  • For å unngå problemer når du kobler øreproppene til en annen enhet må du plassere enhetene i nærheten av hverandre.
  • Forsikre deg om at øreproppene dine og den andre Bluetooth-enheten er innenfor Bluetooth-tilkoblingsområdet (10 m). Avstanden kan variere avhengig av miljøet enhetene brukes i.
  • Forsikre deg om at det ikke er noen hindringer mellom øreproppene og en tilkoblet enhet, inkludert menneskekropper, vegger, hjørner eller gjerder.
  • Ikke berør Bluetooth-antennen på en tilkoblet enhet.
  • Bluetooth bruker samme frekvens som visse industrielle, vitenskapelige, medisinske og laveffekts produkter, og det kan oppstå interferens når du oppretter forbindelser i nærheten av denne typen produkter.
  • Koble fra det tilkoblede trådløse nettverket og koble til igjen.

Hvis ørevoks eller rusk bygger seg opp i høyttaleren og luftkanalen, kan lydene fra begge øreproppene være forskjellige eller lydkvaliteten forringes. Fjern ørevoks eller rusk med en ren, tørr og myk børste, bomullspinner eller andre verktøy.

• Bruk en myk, tørr klut til å rengjøre øreproppene etter bruk.
  • Hold øreproppene tørre. Unngå at væske kommer i kontakt med eller inn i øreproppene.
  • Rengjør øreproppene regelmessig for å hindre at ørevoks eller rusk bygger seg opp i høyttaleren og luften.
ørevoks eller rusk

① Høyttaler ② Luftkanal

Du kan oppleve volumreduksjon eller støy avhengig av volumet på den tilkoblede enheten. For å unngå dette må du justere lyden til den tilkoblede enheten på riktig måte. For dette må du justere innstillingsalternativene for volum og lyd riktig.

Forsikre deg om at Galaxy Wearable-appen som er installert på mobilenheten, programvaren til mobilenheter og Galaxy Buds Live er av nyeste versjon. For å sikre en beste opplevelsen, anbefales det å oppdatere hver programvare inkludert Galaxy Wearable-appen til den nyeste versjonen.

Programvareoppdatering for ørepropper

Oppdater ørepluggens programvare via FOTA-tjenesten (Firmware Over-the-Air).

Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten og trykk på programvareoppdatering for ørepropper.

• Last ned og installer: Se etter og installer oppdateringer manuelt.

• Siste oppdatering: Se informasjonen for den siste programvareoppdateringen.

For å oppdatere mobilenhetens programvare,

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

• Hvis fremmedlegemer er plassert på den berøringsfølsomme sensoren, kan det føre til at sensoren ikke fungerer som den skal. Før du bruker øreproppene, må du rengjøre sensoren først.
  • Hvis det er svette eller væske på ladekontaktene, kan det oppstå korrosjon på Galaxy Buds Live. Når det er svette eller væske på ladekontaktene eller øreproppene, må du rengjøre dem før du setter øreproppene i ladedekselet.
  • Hvis du lader Galaxy Buds Live mens laderporten er våt, kan Galaxy Buds Live bli skadet. Tørk ladeporten grundig før du lader Galaxy Buds Live.
  • Lad batteriet fullstendig før du bruker øreproppene for første gang, eller når de ikke har vært brukt på en god stund.
  • Ikke sett vingespissene på øreproppene i feil retning. Øreproppene blir ikke ladet hvis de ikke er satt inn i ladedekselet på riktig måte.
  • Hvis samme symptom vedvarer til tross for tipsene ovenfor, kan du kontakte SAMSUNG-kundesenteret med enheten for å informasjon om hva du skal gjøre.

Merk:

• Varene som ble levert med Galaxy Buds Live, tilgjengelig tilbehør og bildene deres kan variere avhengig av region.
  • Produktene som følger med er kun designet for Galaxy Buds Live og vil kanskje ikke være kompatible med andre enheter.
  • Utseende og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel.
  • Du kan kjøpe tilleggsutstyr fra Samsung-nettstedet. Forsikre deg om at de er kompatible med modellene før du kjøper.
  • Bruk bare tilbehør som er godkjent av Samsung. Bruk av ikke-godkjent tilbehør kan føre til ytelsesproblemer og funksjonsfeil som ikke dekkes av garantien.
  • Tilgjengeligheten av alt tilbehør kan endres avhengig av produksjonsselskaper. Se Samsung-nettstedet for nærmere informasjon om tilgjengelige tilbehør.

Hvis du opplever at mobiler, nettbrett eller bærbar teknologi ikke fungerer som de skal, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dette gjør det mulig å ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene anonymiseres og oppbevares bare i løpet av etterforskningen.

Merk: Enhetsskjermbilder og menyen kan variere etter enhetsmodell og programvareversjon.