Hva du skal gjøre hvis du ikke kan koble Samsung Galaxy Watch til Wi-Fi

Det kan være flere grunner til at klokken ikke vil koble til et Wi-Fi-nettverk. For eksempel kan Wi-Fi-innstillingene på klokken din være satt til av, eller det kan være et problem med det trådløse nettverket du prøver å koble til.

galaxy watch koble til wi-fi

1. Fra klokkens Hjem-skjerm, kan du sveipe ned fra toppen av skjermen for å åpne Hurtiginnstillinger-panelet, og deretter trykke på Innstillinger-ikonet.

2. Trykk på Tilkoblinger, og deretter på Wi-Fi

• For Galaxy Watch3 og tidligere modeller, koble fra Bluetooth, trykk på Wi-Fi, og velg deretter Automatisk eller Alltid på.
  • På Galaxy Watch4 og Watch5, aktiver Wi-Fi.

Merk:

• Når du kobler klokken til Wi-Fi, må du kanskje deaktivere Bluetooth, avhengig av modellen din.

3. På seriene Galaxy Watch4 og Galaxy Watch5, trykk på et tilgjengelig nettverk for å koble til, og angi passordet om nødvendig.

For å koble til et skjult nettverk, trykk på Legg til nettverk, og velg deretter type Sikkerhet (du må kanskje trykke på Sikkerhet). Trykk deretter på Nettverksnavn, angi navnet og passordet, og trykk på Utført. Trykk på Koble til.

Merk:

• Tilgjengelige funksjoner og innstillinger kan variere avhengig av klokken, programvareversjonen og operatøren.
  • Aktiver funksjonen Synkroniser Wi-Fi-profiler for å koble til Wi-Fi-nettverkene som er lagret på telefonen automatisk. Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle klokkemodeller.
  • Wi-Fi kan ikke administreres på Galaxy Fit.

1. Koble smarttelefonen til Wi-Fi-ruteren og sjekk om den er koblet til Internett.

2. Hvis smarttelefonen din ikke kan koble til Wi-Fi-ruteren, eller hvis du ikke kan koble til Internett etter tilkobling, prøv å slå Wi-Fi-ruteren av og på og koble til igjen.

Merk:

• Avhengig av sikkerhetsinnstillingene til enkelte Wi-Fi-rutere, kan det hende at enkelte rutere ikke kan koble til Galaxy Watch.

1. Fra klokkens Hjem-skjerm, kan du sveipe ned fra toppen av skjermen for å åpne Hurtiginnstillinger-panelet, og deretter trykke på Innstillinger-ikonet.

Merk:

• Innstillinger kan ikke åpnes på Galaxy Fit. Åpne Galaxy Wearable-appen på telefonen i stedet.

2. Trykk på Generelt, trykk deretter på Tilbakestill og så på Tilbakestill igjen for å bekrefte.

• For Gear Fit2 Pro, trykk på Informasjon om Gear, og trykk deretter på Tilbakestill Gear.
  • For Galaxy Fit, sveip og trykk på Om båndet. Trykk på Tilbakestill bånd, og trykk deretter på Tilbakestill for å bekrefte.

Når du har tilbakestilt klokken, må du koble den til Galaxy Wearable-appen på nytt. Etter at tilkoblingen er fullført, kan du se etter programvareoppdateringer.

Merk:

• Før du utfører en tilbakestilling, sørg for at du sikkerhetskopierer dataene på klokken ved hjelp av Galaxy Wearable-appen. Samsung er ikke ansvarlig for tapte data.