Hva er Galaxy Buds 360-lydfunksjonen?

Med den nyeste oppdateringen av Galaxy Buds Live / Buds Pro / Buds2 kan du glede deg over å oppleve «360-lyd», den ultimate lydteknologien som gir deg muligheten til å nyte lydfiler på et helt nytt nivå. Finn ut mer om denne funksjonen nedenfor.

Eksempelvisning av Galaxy Buds som spiller av lyd.

Med 360-lyd kan du nyte opplevelsen av å dykke inn i lydbildet som spilles av på enheten. Du vil føle at lyden kommer fra alle kanter, så det gir den ultimate opplevelsen når du ser på video eller spiller av lyd – med mer.

MerK: Når 360-lyd er på, vil Dolby Atmos være deaktivert mens du ser på videoer.

Slik aktiverer du 360-lydfunksjonen

Når du har koblet Galaxy Buds til enheten, kan du aktivere 360-lyd ved å følge disse trinnene:

Visning av Galaxy Wearable-appen med tilkoblede Galaxy Buds. Visning av Galaxy Wearable-appen med tilkoblede Galaxy Buds.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen, og trykk på «Øreplugginnstillinger».

Visning av «Øreplugginnstillinger» med alternativet «360-lyd» uthevet. Visning av «Øreplugginnstillinger» med alternativet «360-lyd» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «360-lyd».

Visning av skjermen for «360-lyd» med veksleknappen. Visning av skjermen for «360-lyd» med veksleknappen.

Trinn 3. Slå på veksleknappen.

Kontroller Galaxy Buds-versjonen

For å bruke 360-funksjonen må du ha den nyeste versjonen av Galaxy Buds. Du kan kontrollere og oppdatere versjonen ved å følge disse trinnene:

Visning av Galaxy Wearable-appen med tilkoblede Galaxy Buds. Visning av Galaxy Wearable-appen med tilkoblede Galaxy Buds.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen, og trykk på «Øreplugginnstillinger».

Visning av «Øreplugginnstillinger» med alternativet «Ørepluggprogramvareoppdatering» uthevet. Visning av «Øreplugginnstillinger» med alternativet «Ørepluggprogramvareoppdatering» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Ørepluggprogramvareoppdatering».

Visning av skjermen «Ørepluggprogramvareoppdatering», der du kan kontrollere versjonen til dine Galaxy Buds. Visning av skjermen «Ørepluggprogramvareoppdatering», der du kan kontrollere versjonen til dine Galaxy Buds.

Trinn 3. Her kan du sjekke om du har nyeste Galaxy Buds-versjon eller oppdatere den hvis nødvendig.