Hva er Smart Lock-funksjonen, og hvordan slår jeg den på?

Du kan holde Galaxy-telefonen din sikker og unngå å skrive inn PIN-kode og passord hver gang du bruker den. Ved å sette opp Smart Lock-funksjonen kan du holde telefonen din ulåst når du holder den eller på et bestemt tidspunkt eller sted. Se veiledningen nedenfor for å angi når og hvor enheten din skal være ulåst.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hva er Smart Lock, og hvordan slår jeg den på?

Du kan innstille enheten til å låse seg selv opp og forbli ulåst når den er på klarerte steder eller når andre enheter oppdages. Hvis du for eksempel har angitt hjemmet ditt som et klarert sted, så vil enheten din oppdage stedet når du kommer hjem og automatisk låse seg opp. Du må angi en skjemlåsmetode før du kan bruke denne funksjonen. For å sette opp Smart Lock, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Start appen Innstillinger, og trykk deretter på Låseskjerm.

Trinn 2. Trykk på Smart Lock, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettet.

Trinn 3. Trykk på den typen Smart Lock du vil bruke. Du kan sjekke veiledningen for hver Smart Lock-type nedenfor.

Smart lock-innstillinger.

Merknad:

• Denne funksjonen blir tilgjengelig for bruk etter at du har angitt en skjermlåsmetode.
  • Hvis du ikke bruker enheten din på fire timer eller når du slår på enheten, må du låse opp skjermen ved hjelp av mønster, PIN-kode eller passordet du har valgt.

Du kan holde telefonen ulåst mens du har den med deg. Bare lås den opp én gang, så vil den forbli ulåst så lenge den er i bevegelse, for eksempel når du holder eller bærer på enheten din. Enheten din vil låses når den oppdager at den har blitt lagt ned. For å aktivere Kroppsdeteksjon, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Trykk på Kroppsdeteksjon.

Trinn 2. Trykk på knappen i øverste høyre hjørne.

Trinn 3. Trykk på FORTSETT for å godta skjermvarslingene og aktivere Kroppsdeteksjon.

Smart lock kroppsdeteksjon.

Merknad:

• Kroppsdeteksjon kan ikke skjelne mellom deg og andre. Hvis noen tar enheten din mens den er ulåst, vil de fortsatt kunne få tilgang til den.

Du kan angi et sted der telefonen skal forbli ulåst. Hvis du har definert ditt hjem i Google Maps, vil det automatisk være tilgjengelig som et klarert sted. For å legge til et annet sted, følg trinnene nedenfor.

Klarerte steder valgt. Klarerte steder valgt.

Trinn 1. Trykk på Klarerte steder.

Legg til klarerte steder valgt. Legg til klarerte steder valgt.

Trinn 2. Trykk på Legg til klarert sted.

Finn stedet du vil legge til ved bruk av søkelinjen eller kartet. Finn stedet du vil legge til ved bruk av søkelinjen eller kartet.

Trinn 3. Finn stedet du vil legge til ved bruk av søkelinjen eller kartet.

Velg dette stedet valgt. Velg dette stedet valgt.

Trinn 4. Når området der enheten skal være ulåst, vises, så trykk på Velg dette stedet.

OK valgt. OK valgt.

Trinn 5. Trykk på OK for å bekrefte.

Hvis du legger til en pålitelig enhet, vil telefonen din forbli ulåst når den er i nærheten eller koblet til den pålitelige enheten. Telefonen din kan være låst hvis den er koblet fra den pålitelige enheten, selv om den kobles tilbake igjen. For å legge til en pålitelig enhet, følg trinnene nedenfor.

Pålitelig enhet valgt. Pålitelig enhet valgt.

Trinn 1. Trykk på Pålitelige enheter.

Legg til pålitelig enhet valgt. Legg til pålitelig enhet valgt.

Trinn 2. Trykk på LEGG TIL PÅLITELIG ENHET.

Enhet valgt. Enhet valgt.

Trinn 3. Trykk på enheten du vil legge til.

JA, LEGG TIL valgt. JA, LEGG TIL valgt.

Trinn 4. Trykk på JA, LEGG TIL.

Merknad:

• Bluetooth-tilkoblingsrekkevidden kan påvirkes av omgivelsene som du bruker enheten i.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.