Hva er Strømsparingsmodus på Galaxy-telefonen min?

Det er nødvendig å ha verktøyene du trenger for å få av glede Galaxy-enheten din så lenge som mulig. En av de viktigste funksjonene som hjelper deg med å oppnå dette, er Strømsparingsmodus. For å finne ut mer om denne funksjonen, les nedenfor.

Bilde av Strømsparingsmodus-ikonet og bryteren ved siden av en smarttelefon til lading med 92 % batteristrøm.

Strømsparingsmodus er et verktøy som hjelper deg med å forlenge batterilevetiden på Galaxy-enheten din ved å deaktivere visse funksjoner, egenskaper eller apper, hvis du ønsker det. Hvis du vil aktivere Strømsparingsmodus, så følg disse trinnene:

1 Åpne menyen enhetsinnstillinger og trykk på “Batteri og enhetspleie”.
2 Trykk på alternativet “Batteri”.
3 Trykk på bryteren ved siden av alternativet “Strømsparing” for å aktivere Strømsparingsmodus.
Bilde av “Batteri”-menyen med alternativet “Strømsparing” uthevet.

Du kan også aktivere Strømsparingsmodus ved å trykke på ordet “Strømsparing”. Det neste skjermbildet viser da alle alternativer, startende med en “Av” og “På” knapp hvor du lett kan aktivere strømsparingsmodus.

Strømsparingsmodus gir deg flere valg du kan tilpasse slik du ønsker. Trykk ganske enkelt på bryteren ved siden av funksjonen du vil aktivere.

Bilde av skjermbildet “Strømsparing” med bryterne “Strømsparingsvalg” slått på.

De tilgjengelige alternativene er:

• “Slå av Always On Display”.
  • “Begrens prosessorhastighet til 70 %”.
  • “Reduser lysstyrken med 10 %”.
  • “Slå av 5G”.
  • “Begrens apper og startskjerm”.

Ja. En av de viktigste funksjonene til Strømsparingsmodus er muligheten til å redusere antallet applikasjoner som er tilgjengelige for bruk mens Strømsparingsmodus er aktivert.

Innstillinger → Batteri og enhetspleie → Batteri → Strømsparing → Trykk på bryteren på alternativet Begrens apper og startskjerm.

Hvis du vil legge til apper mens Strømsparingsmodus er aktivert, så følg disse trinnene:

1 Før du aktiverer strømsparingsmodus, så sørg for å aktivere det siste alternativet i menyen “Strømsparing” - “Begrens apper og startskjerm”.
2 Aktiver strømsparingsmodus ved å sette bryteren på “På”.
3 Når du aktiver strømsparingsmodus, vil telefonen din vise startskjermen din. Der kan du se standardappene du kan bruke og legge til flere apper ved å trykke på legg til apper-ikonene.
Bilde av startskjermen med Strømsparingsmodus aktivert og legg til apper-ikonet uthevet.

Hvis du vil fjerne apper mens Strømsparingsmodus er aktivert, så følg disse trinnene:

Bilde av startskjermen med Strømsparingsmodus aktivert og flere alternativer-ikonet uthevet. Bilde av startskjermen med Strømsparingsmodus aktivert og flere alternativer-ikonet uthevet.

Trinn 1. På startskjermbildet, trykk på ikonet flere alternativer øverst til høyre på skjermen.

Bilde av startskjermen med et trykk på alternativet “Rediger”. Bilde av startskjermen med et trykk på alternativet “Rediger”.

Trinn 2. Trykk på “Rediger”.

Bilde av startskjermen med et trykk på på slett-ikonet. Bilde av startskjermen med et trykk på på slett-ikonet.

Trinn 3. Velg alternativet du vil fjerne, og trykk på slett-ikonet.

Bilde av startskjermen med alternativet “Ferdig” uthevet. Bilde av startskjermen med alternativet “Ferdig” uthevet.

Trinn 4. Når du er ferdig med å redigere menyen din, så trykk på “Ferdig”.

Bemerk: Denne metoden kan variere avhengig av enheten din.