Hvordan aktiverer jeg Note9 Dolby Atmos stereohøyttalere?

Dolby Atmos gir en høykvalitets 3D surroundlyd-opplevelse uten bruk av hodetelefoner.

1

Trykk på Innstillinger og åpne Lyd og vibrering.

2

Trykk på Lydkvalitet og effekter.

Trykk på Lydkvalitet og effekter
3 Skyv på glidebryteren Dolby Atmos for å aktivere det.
Slå på Dolby Atmos
4 Hvis du vil endre modus, trykk på Dolby Atmos og velg et lydmodus.
Dolby Atmos -moduser

Vennligst bemerk: Visse lydeffekter støttes ikke når Dolby Atmos er på.

1 Åpne varselpanelet ved å skyve nedover fra toppen av enheten.
2 Utvid alternativene i varselpanelet.
Varselpanel
3 Skyv varselpanelet til venstre.
Utvidet varselpanel
4

Trykk på Dolby Atmos.

Dolby Atmos i varselpanelet

Vennligst bemerk: Iblant kan hvit støy høres høyt når du spiller av lyd- eller videoopptak med Dolby Atmos-funksjonen aktivert. Hvis dette skjer, anbefaler vi å deaktivere denne funksjonen.