Hvordan bruke berøringskommando på Samsung Galaxy Buds-øreplugger

Merk: Følgende informasjon er basert på Galaxy Buds2 Pro. Se bruksanvisningen for hver modell for funksjon og bruk etter modell.

Berør ørepluggene for å spille av eller stoppe musikk, eller for å besvare eller avslå anrop. Du kan også angi andre handlinger som kan aktiveres ved berøring.

galaxy buds-øreplugger

① Mikrofon   ② Antenne-/berøringsområde   ③ Mikrofon

• Trykk på: Aktiverer avspilling eller pause av spor og deaktiverer tekst-til-tale-funksjonen.
  • Dobbelttrykk: Spiller av neste spor, besvarer eller avslutter et anrop, setter et pågående anrop på vent eller mottar et nytt anrop, eller bytter mellom et anrop på vent og et nylig mottatt anrop. (standard av)
  • Trippeltrykk: Du kan spille av forrige sang ved å berøre ørepluggene tre ganger innen tre sekunder. (Hvis du berører ørepluggene tre ganger etter at musikken starter, kan du spille av musikken som spilles på nytt fra begynnelsen.) (Standard av)
  • Trykk på og hold: Aktiver forhåndsinnstilte funksjoner på Galaxy Buds eller avslå et anrop. (Standard innstilling: Støykontrollmodus)

Konfigurere berøringskontroll

Sjekk innstillingen Berøringskontroll i Galaxy Wearable-appen.

Trinn 1. Gå inn på Galaxy Wearable-appen og velg Galaxy Buds.

Trinn 2. Trykk på Berøringskontroll og slå på bryteren.

galaxy buds berøringskontroll

Trinn 3. Aktiver alle funksjonene.

galaxy buds liste over berøringskontroller