Hvordan du bruker AR-emojier

En AR-emoji (AR står for Augmented Reality, utvidet virkelighet på norsk) er en animert versjon av deg selv, som kan opprettes med en funksjon som registrerer dine bevegelser og ansiktsuttrykk. Det er mulig å legge til ansiktsuttrykk, handlinger, egendefinert tekst, dekorasjoner og bakgrunner for å opprette dine egne humørikoner.

AR-emoji med en mann som danser.

Merk: AR-emojifunksjonen er kun tilgjengelig på spesifikke enheter, og det er mulig at enkelte bevegelser eller uttrykk ikke vil registreres. Ikonene og skjermene kan være noe forskjellig fra illustrasjonene ovenfor, avhengig av enheten, operativsystemet og temaet som brukes.

Trinn 1. Merk av Samsung-mappen i hovedmenyen på smarttelefonen. Trinn 1. Merk av Samsung-mappen i hovedmenyen på smarttelefonen.

Trinn 1. Åpne Samsung-mappen.

Trinn 2. Logo for AR-sone. Trinn 2. Logo for AR-sone.

Trinn 2. Trykk på «AR-sone».

Trinn 3. Merk av alternativet «AR-emoji». Trinn 3. Merk av alternativet «AR-emoji».

Trinn 3. Trykk på «AR-emoji».

Det er også mulig å finne appen ved å skrive «AR-sone» i søkefeltet eller ved å trykke på «Innstillinger» > «Apper» > «AR-emojier».

Merk: AR-emojier samt redigeringsfunksjonen og humørikoner for AR-emojier er tilgjengelig selv om smarttelefonen din ikke støtter AR-sone-appen.

Trinn 1. Merk av alternativet «AR-emoji». Trinn 1. Merk av alternativet «AR-emoji».

Trinn 1. Trykk på «AR-emoji».

Trinn 2. Opprett-meny med piler for å gå videre og alternativer for å opprette med kamera eller fra valgt bilde. Trinn 2. Opprett-meny med piler for å gå videre og alternativer for å opprette med kamera eller fra valgt bilde.

Trinn 2. Ved å trykke på pilen kan du gå videre med emojien som vises på skjermen, eller du kan trykke på «Opprett med kamera» eller «Opprett fra bilde».

Trinn 3. Meny for å tilpasse din egen AR-emoji. Trinn 3. Meny for å tilpasse din egen AR-emoji.

Trinn 3. Redigere AR-emojien.

Trinn 4. Knappen «Ferdig» er uthevet. Trinn 4. Knappen «Ferdig» er uthevet.

Trinn 4. Trykk på «Helt Ferdig» for å lage endringene.

Du kan laste ned flere pakker med humørikoner fra nedlastingssiden for å øke antall tilgjengelige humørikoner.

Trinn 1. Merk av «Opprett egne humørikoner». Trinn 1. Merk av «Opprett egne humørikoner».

Trinn 1. Trykk på Opprett egne humørikoner.

Trinn 2. Meny for nedlasting av humørikoner med uthevet nedlastingsknapp. Trinn 2. Meny for nedlasting av humørikoner med uthevet nedlastingsknapp.

Trinn 2. Velg den pakken med humørikoner som du vil laste ned.

Trinn 3. Meny for nedlasting av humørikoner med fremdriftslinje. Trinn 3. Meny for nedlasting av humørikoner med fremdriftslinje.

Trinn 3. Vent til fremdriftslinjen viser at nedlastingen er fullført.

Trinn 4. Galleri med de nye AR-emojiene. Trinn 4. Galleri med de nye AR-emojiene.

Trinn 4. De nye humørikonene vil bli tilgjengelige på smarttelefonen.

Når du har opprettet AR-emojier kan du lagre dem i galleriet, slik at du lett kan dele dem.

Trinn 1. AR-emojier vist på skjermen. Trinn 1. AR-emojier vist på skjermen.

Trinn 1. Velg AR-emoji.

Trinn 2. Knappen «Legg til i galleriet» uthevet. Trinn 2. Knappen «Legg til i galleriet» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Legg til i galleriet».

Trinn 3. Formater som AR-emojien kan lagres i, vises. Trinn 3. Formater som AR-emojien kan lagres i, vises.

Trinn 3. Velg formatet du vil lagre AR-emojien i.