Hvordan du bruker Galaxy Z Fold4-Oppgavelinje

Oppgavelinje er et nyttig verktøy som du finner på alle Galaxy Z Fold4-modeller, og som blant annet gir deg mulighet til å konfigurere favorittapper, arbeide i dem og veksle mellom dem. Nedenfor kan du finne ut mer om hvordan du bruker og aktiverer Oppgavelinje  og får mest mulig nytte av den.

Visning av Galaxy Z Fold4-Oppgavelinje.

Slik aktiverer du Oppgavelinje

Følg disse trinnene for å aktivere Oppgavelinje  :

Visning av skjermen «Innstillinger» og «Skjerm» med alternativene «Skjerm» og vekslebryteren «Oppgavelinje» uthevet. Visning av skjermen «Innstillinger» og «Skjerm» med alternativene «Skjerm» og vekslebryteren «Oppgavelinje» uthevet.

Trinn 1. Åpne enhetsinnstillinger, trykk på «Skjerm» og sett vekslebryteren «Oppgavelinje» i på-stillingen.

Visning av skjermen «Oppgavelinje» med vekslebryteren «Vis nylige apper» uthevet. Visning av skjermen «Oppgavelinje» med vekslebryteren «Vis nylige apper» uthevet.

Trinn 2. Etter at du har trykket på «Oppgavelinje», setter du vekslebryteren «Vis nylige apper» i på-stillingen hvis du vil at de mest nylige appene skal vises på Oppgavelinje.

Når du setter navigasjonsfeltet til "Sveip bevegelser", følger også en meny som heter "Vis og skjul med trykk og hold". Hvis du aktiverer denne funksjonen, kan du trykke og holde nede det nedre oppgavelinjeområdet for å vise eller skjule.

Takk for din tilbakemelding