Hvordan du bruker Samsung Members-funksjonen Diagnostikk

Ved bruk av funksjonen Diagnostikk Samsung Members-appen kan du kontrollere flere aspekter ved smarttelefonen for å sikre at alt fungerer som det skal. Diagnostikkfunksjonen har en lang rekke tester du kan bruke for å forbedre smarttelefonens ytelse. Ved bruk av Samsung Members-appen kan du også dele informasjon med andre Samsung-brukere eller lese nyheter og tips, med mer.

Visning av ikonet for Samsung Members.

Før du bruker diagnostikkfunksjonen må du kontrollere at enhetens programvare og de aktuelle appene er oppdatert med nyeste versjon.
Følg disse trinnene for å oppdatere mobilens programvare: Enhetsinnstillinger > programvareoppdatering.

Slik feilsøker du telefonen med Samsung Members

Visning av startskjermen for Samsung Members-appen med alternativet «Brukerstøtte» uthevet. Visning av startskjermen for Samsung Members-appen med alternativet «Brukerstøtte» uthevet.

Trinn 1. Åpne Samsung Members-appen, og trykk på «Brukerstøtte».

Visning av Samsung Members-skjermen for brukerstøtte «Vis tester» uthevet. Visning av Samsung Members-skjermen for brukerstøtte «Vis tester» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Vis tester».

Visning av alle diagnostikktestene du kan utføre, med alternativet «Test alle» uthevet. Visning av alle diagnostikktestene du kan utføre, med alternativet «Test alle» uthevet.

Trinn 3. Trykk på «Test alle» for å starte diagnostikken.

Følg anvisningene på skjermen for å teste smarttelefonens ytelse. Du kan hoppe over trinn i prosessen og gå tilbake til dem når som helst. Hvis du ønsker å sjekke en spesifikk funksjon på smarttelefonen, trykker du ganske enkelt på ikonet for å starte testen.

Visning av skjermen «Diagnostikk» med de enkelte testikonene og knappen «Fortsett testingen» nederst.

Merk: For å kunne bruke diagnostikkfunksjonen må du bekrefte at du har en Samsung-konto.

Slik rapporterer du en feil fra Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med smarttelefonens ytelse etter testen, kan du rapportere den via Samsung Members-appen ved å følge disse trinnene:

1 Åpne Samsung Members-appen.
2 Trykk på «Brukerstøtte».
3 Trykk på «Feilrapport» for å sende rapporten. Du må sende med systemets loggdata. (Hvis feilen oppsto i løpet av de siste 5 minuttene.)