Hvordan du forbedrer spillytelsen på Galaxy S23

Galaxy S23-serien er utstyrt med Qualcomms andregenerasjons Snapdragon 8-brikkesett, en ny avansert prosessor og en CPU/GPU-ytelse som er oppgradert i forhold til tidligere modeller. I tillegg er den utstyrt med et dampkammer-kjølesystem som gir et optimalisert spillmiljø med effektiv varmespredning.

Visning av Galaxy-bruker som spiller spill.

Når du skal kjøre ressurskrevende spill, kan du aktivere funksjonen for spillytelsesadministrasjon for å få en mer optimalisert spillytelse.

Merk: Å aktivere funksjonen for spillytelsesadministrasjon kan føre til høyere varmeutvikling eller batteriforbruk mens du spiller.

Slik konfigurerer du funksjonen for spillytelsesadministrasjon

• Slik konfigurerer du via Game Launcher-appen
Visning av ikon for Game Launcher-appen Visning av ikon for Game Launcher-appen

Trinn 1. Åpne «Game Launcher»-appen.

Visning av ikonet for flere alternativer. Visning av ikonet for flere alternativer.

Trinn 2.Trykk på ikonet Mer.

Visning av alternativet Game Booster. Visning av alternativet Game Booster.

Trinn 3. Trykk på «Game Booster».

Visning av alternativet Labs i Game Booster-innstillingene. Visning av alternativet Labs i Game Booster-innstillingene.

Trinn 4. Trykk på «Labs».

Visning av valg for alternativ spillytelsesadministrasjon. Visning av valg for alternativ spillytelsesadministrasjon.

Trinn 5. Trykk på «Alternativ spillytelsesadministrasjon».

• Slik konfigurerer du via spillskjermen
Visning av spill med ikon for venstresveip på skjermen. Visning av spill med ikon for venstresveip på skjermen.

Trinn 1. Åpne spillet, og sveip mot venstre på skjermen.

Visning av Game Launcher-ikonet uthevet. Visning av Game Launcher-ikonet uthevet.

Trinn 2. Trykk på Game Launcher-ikonet.

Visning av ikon for Game Launcher-innstillinger. Visning av ikon for Game Launcher-innstillinger.

Trinn 3. Trykk på ikonet Innstillinger.

Visning av alternativet Labs i Game Booster-innstillingene. Visning av alternativet Labs i Game Booster-innstillingene.

Trinn 4. Trykk på «Labs».

Visning av valg for alternativ spillytelsesadministrasjon. Visning av valg for alternativ spillytelsesadministrasjon.

Trinn 5. Trykk på «Alternativ spillytelsesadministrasjon».

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Takk for din tilbakemelding