Hvordan du optimaliserer Galaxy-enheten automatisk

Enhetsvedlikehold utfører automatisk ulike optimaliseringer, som å lukke bakgrunnsapper og rydde i minnet, for at telefonen skal fungere optimalt. Android 13(T) OS (One UI5) har en oppdatert funksjon for automatisk optimalisering som lar deg konfigurere en omstart av telefonen når den ikke er i bruk, slik at den kan fungere optimalt.

Visning av Galaxy-enheter og ikon for automatisk optimalisering.

Slik slår du på automatisk optimalisering / omstart etter behov

I eldre versjoner av funksjonene for automatisk daglig optimalisering og automatisk omstart, måtte brukerne manuelt stille inn dato og klokkeslett for optimalisering/omstart. Dette er ikke nødvendig lenger, da enheten automatisk vil optimalisere seg selv når det er behov for det.

Automatisk optimalisering vil utføres når enheten ikke brukes (skjermen er av, den brukes ikke til å ringe eller spille musikk osv.) Dette skjer ofte tidlig på morgenen.

Visning av ikonet for innstillinger uthevet. Visning av ikonet for innstillinger uthevet.

Trinn 1. Åpne menyen innstillinger.

Visning av innstillinger for «Batteri- og enhetsvedlikehold» uthevet. Visning av innstillinger for «Batteri- og enhetsvedlikehold» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Batteri og enhetsvedlikehold».

Visning av innstillingen for automatisk optimalisering uthevet. Visning av innstillingen for automatisk optimalisering uthevet.

Trinn 3. Trykk på «Automatisk optimalisering».

Visning av innstillingen for omstart etter behov uthevet. Visning av innstillingen for omstart etter behov uthevet.

Trinn 4. Trykk på «Start på nytt ved behov» for å slå funksjonen på.