Hvordan kobler jeg min Note9 til en skjerm ved bruk av DeX?

Samsung DeX lar deg bruke smarttelefonen din som datamaskin ved å koble mobilenheten din til et eksternt display, som f.eks. en TV eller skjerm.

Vennligst bemerk: Bruk kun offisielt Samsung DeX-støttet tilbehør for å unngå problemer med ytelsen og funksjonssvikt som skyldes tredjeparts applikasjoner.

Du kan koble smarttelefonen din til et eksternt display på tre måter.

DeX-kabelen er den letteste måten å koble din Note9 til en skjerm på, da det skjer ved bruk av én enkelt kabel.

DeX-kabel
1 Koble kabelen til din Note9.
2 Koble den andre enden av kabelen til din TV eller skjerm.

To alternativer vil vises på skjermen:

Start Samsung DeX: Mobilenhetens skjerm slås av og vises på den tilkoblede TV-en eller skjermen i skrivebordsmodus. Bruk enheten din som pad til å styre det som skjer på skjermen.

Samsung DeX touchpad

Skift til skjermspeiling: Innholdet på din Note9 vil bli speilet på den tilkoblede skjermen.

Samsung DeX skjermspeil

Du kan også koble din Note9 til en ekstern skjerm ved bruk av en HDMI-adapter eller en flerports adapter.

USB Type C - HDMI-adapter
USB – HDMI flerports adapter
1 Koble din Note9 til adapteren.
2 Koble adapteren til TV-en eller skjermen din.

To alternativer vil vises på skjermen:

Start Samsung DeX: Mobilenhetens skjerm slås av og vises på den tilkoblede TV-en eller skjermen i skrivebordsmodus. Bruk enheten din som pad til å styre det som skjer på skjermen.

Samsung DeX touchpad

Skift til skjermspeiling: Innholdet på din Note9 vil bli speilet på den tilkoblede skjermen.

Samsung DeX skjermspeil
1 Koble DeX Pad til en strømkilde.‎
2 Koble én ende av HDMI-kabelen til HDMI-porten på din DeX Pad, og sett den andre enden av kabelen inn i HDMI-porten til en TV eller skjerm.
Koble HDMI-kabel til DeX Pad
3 Koble smarttelefonen din til mobilenhet-kontakten (USB Type-C) på DeX Pad-en.
Koble mobil til DeX Pad

Vennligst bemerk: Sørg for at smarttelefonen din settes horisontalt inn i kontaktpunktet. Ellers kan DeX Pad-en og smarttelefonen din bli skadet.