Hvordan starte Galaxy-enheten min i sikker modus?

Sikker modus (safe mode) lar deg kjøre Android-enheten ved hjelp av det grunnleggende grensesnittet, med forenklede menyer og uten de fleste tredjepartsapplikasjoner. Du kan tenke på det som et diagnoseverktøy for å identifisere og fikse problemer på enheten din.

Det er to måter å starte enheten i sikker modus. Du kan enten starte enheten på nytt eller slå på enheten i sikker modus.

Start enheten på nytt i sikker modus:

1 Trykk og hold inne av/ på- tasten til "Slå av"-skjermen vises.

Merk: Hvis enheten din ikke har en separat av/ på- tast, bruk tastekombinasjonen du vanligvis vil bruke for å slå av enheten. Bildet nedenfor viser tastekombinasjonen på Galaxy Note10.

Trykk og hold inne av/ på- tasten.
2 Trykk og hold "Slå av"-ikonet til alternativet "Sikker modus" vises.
Trykk og hold "Slå av"-ikonet.
3 Trykk på "Sikker modus".
Trykk på "Sikker modus"
4 Enheten vil starte på nytt for å vise startskjermen i sikker modus.
Startskjermen i Sikker modus.

Slå på enheten i Sikker modus:

1 Slå av enheten.
2 Slå på enheten.
3 Når Samsung-logoen vises av seg selv, trykker og holder du Volum ned- tasten.
4 Enheten slås på i sikker modus. "Sikker modus" vil vises nederst til venstre på skjermen.

Bruk telefonen normalt for å se om problemet du opplevde er løst mens telefonen er i sikkermodus. Hvis problemet har forsvunnet, er sannsynligheten for at det er en app som forårsaker problemet. Fjern nylig nedlastede apper én etter én til problemet er løst.

Hvis problemet vedvarer når enheten kjører i sikkermodus, er det usannsynlig at problemet er relatert til en app.

1 1. Trykk og hold inne av/ på- tasten.
2 Trykk på "Start på nytt".