Hvorfor Galaxy S23-kameraet ikke gjenkjenner en QR-kode

Når du skanner en QR-kode med Galaxy S23-kameraet, hvis du lukker sprettopplenken uten først å koble til QR-destinasjonen, vil den ikke vise sprettopplenken for tilkobling igjen.

Visning av enheter med QR-koder.

Dette gjenkjenner brukerens preferanse angående å ta et bilde eller en video av selve QR-kodebildet. Dette er normalt for ikke å forstyrre opptaket med en sprettopplenke for tilkobling.

Hvis du går tilbake til QR-koden og ønsker å se sprettopplenken, trykker du på QR-kodedelen som vises på kameraskjermen (forhåndsvisning) for å koble til.

Dette gjør du hvis Galaxy QR-koden ikke gjenkjennes

• Trykk på QR-koden på skjermen for å vise QR-kodelenken.
Visning av hvordan man gjenkjenner QR-koder.

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung