Naviger på Galaxy-telefonen og Galaxy-nettbrettet ved hjelp av Flerkontroll

Flerkontroll-funksjonen lar deg koble Galaxy-nettbrettet til Galaxy-telefonen når du multitasker. Du kan navigere og kontrollere både telefonen og nettbrettet ved hjelp av en Bluetooth-mus og -tastatur, samt sømløst overføre data og bilder mellom enhetene.

Samsung Galaxy modus for Flerkontroll

Merk: Noen funksjoner kan være utilgjengelige når du bruker visse enhetsmodeller og apper.

Krav til Flerkontroll

Vennligst gjennomgå følgende krav før du bruker Flerkontroll med Galaxy-enhetene:

• Flerkontroll er kun tilgjengelig for Galaxy-nettbrett (One UI 5.1 og nyere) og Galaxy-telefoner (One UI 5.1 og nyere).
  • Flerkontroll-innstillingen må være aktivert på begge enhetene. Selv om dette er slått på som standard når du logger inn på Samsung-kontoen, kan du sjekke det ved å navigere til Innstillinger > Tilkoblede enheter > Flerkontroll.
  • Bluetooth må være aktivert på begge enhetene.
  • Begge enhetene må være logget inn på samme Samsung-konto og være tilkoblet det samme Wi-Fi-nettverket. (5 GHz Wi-Fi anbefales.)
  • Et Bluetooth-tastatur eller en mus må være koblet til nettbrettet.

Sett opp og bruk Flerkontroll

Flerkontroll lar deg bruke et Bluetooth-tastatur og mus til å navigere på Galaxy-telefonen og Galaxy-nettbrettet. Du kan åpne apper, skrive meldinger, sende e-post og lage dokumenter som om du brukte en PC, eller til og med dra og slippe videoer, bilder og andre filer fra den ene enheten til den andre. Sørg for at et Bluetooth-tastatur eller mus er koblet til Galaxy-nettbrettet før du starter.

Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 1 Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 1

Trinn 1. På nettbrettet går du til Innstillinger > Tilkoblede enheter > Flerkontroll.

Merk: Hvis funksjonen ikke allerede er aktivert som standard, trykker du på bryteren når du vil aktivere den.

Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 2 Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 2

Steg 2. Trykk på Koble til telefon.

Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 3 Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 3

Trinn 3. Velg telefonen i på listen over nærliggende telefoner.

Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 4 Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 4

Trinn 4. Telefonen og nettbrettet vil være koblet sammen. Trykk på Telefonens plassering hvis du vil endre visningsoppsettet.

Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 5 Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 5

Trinn 5. Velg ordningsalternativ.

Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 6 Samsung Galaxy Flerkontroll trinn 6

Trinn 6. Nå kan du bruke en Bluetooth-mus og -tastatur til å kopiere og lime inn tekst, samt dra og slippe bilder fra én enhet til en annen.