Om beskyttelsesfilmen på Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Når du åpner Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4 vil du se at enheten har en brettbar skjerm og en beskyttelsesfilm. Nedenfor kan du finne ut mer om funksjonene som er utformet for å beskytte enhetene, og hva du skal gjøre hvis det oppstår problemer med beskyttelsesfilmen.

Visning av øvre og nedre del på en Galaxy Z Flip4-telefon, med synlig lag mellom dem.

Samsungs brettbare smarttelefoner har skjermer med Infinity Flex-display og ultratynt glass som kan brettes uten at det skader enheten.

Visning av Galaxy Z Flip4 med en gruppe personer på skjermen.

Med den nyskapende utformingen og det ultratynne glasset gir den brettbare skjermen deg en brukeropplevelse som favner langt mer enn at den kan brettes – gjennom bruk av innovativ OLED-teknologi får du en helt ultimat visuell opplevelse.  Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4 er utformet for å være de mest robuste brettbare telefonene noensinne, og er utstyrt med en mer brukssikker skjerm med et sterkere displaypanel som er forsterket med det eksklusive Corning® Gorilla®-glasset Victus®+, som bidrar til å beskytte telefonen mot støtskader.

Samsungs brettbare skjermer er utstyrt med beskyttelsesfilm, beskyttelseslag og ultratynt glass som fremhever AMOLED-displayets klare farger, kontrastforhold og fargegjengivelse, og alle har de følgende egenskapene:

Visningseksempel av lagene på den brettbare Samsung-enheten.
  • Beskyttelsesfilm: Den er festet på skjermens øverste lag, gjør at skjermen kan tåle stort trykk og kan skiftes ut.
  • Digitalieringsenhet: Laget av fiberforsterket plast, og utgjør et fastere, sterkere og lettere lag som beskytter telefonen.
  • Beskyttelseslag: Ligger over det ultratynne glasset, og beskytter det mot eksterne krefter, gir støtbeskyttelse og forhindrer at skjermen knuses.
  • Ultratynt glass: Tynt glass som gir en flat overflate og gir lang levetid for den brettbare enhetens skjerm.
  • AMOLED: Hver piksel avgir sitt eget lys, noe som gir hurtig respons samt uovertruffen fargegjengivelse og -klarhet på den tynne skjermen.

Merk: Bare Galaxy Fold4 er utstyrt med digitaliseringslaget.

Beskyttelsesfilmen som er festet på den brettbare skjermen, er en forbruksartikkel. Med tiden er det normalt at beskyttelsesfilmen kan skrapes opp, få luftbobler eller skalle av. Av og til er det bare beskyttelsesfilmen som er skadet. Ved å skifte ut beskyttelsesfilmen vil du da kunne fortsette å bruke enheten uten problemer. Hvis beskyttelsesskjermen er skadet, må du ta kontakt med Samsung Support.

Vær forsiktig, da panelet kan skades hvis du fester eller fjerner beskyttelsesfilmen på uvøren måte. Det anbefales på det sterkeste å alltid ha beskyttelsesfilmen festet ved bruk av telefonen. Hvis du bruker en beskyttelsesfilm som ikke er offisielt godkjent av Samsung, kan bildet bli forvrengt, eller det kan påvirke ytelsen.

• Den brettbare skjermen har fine bøyelinjer, avhengig av vinkel, der et tynt og fleksibelt glass og en film sørger for brettefunksjonen.  Det kan oppstå rynker i bretteområdet midt på skjermen.
  • Hvis skjermen utsettes for sterke eksterne krefter, kan det vises fargeflekker eller linjer på skjermen. Dette kan være synlige skader som vises i skjermen som sorte flekker, automatisk skjermlysstyrke eller sprekker.
  • Vær påpasselig med å ikke utsette skjermen for eksterne støt, da slag mot det ultratynne glasset kan få det til å sprekke eller knuses. Dette kan spre seg til omliggende områder og gjøre at en hvit linje vises når du bretter sammen enheten.
Visning av handlinger som skal unngås ved bruk av brettbare enheter.

Når du bruker en brettbar enhet, må du forsøke å unngå:

• Å miste produktet i gulvet.
  • Å trykke på området der skjermen brettes, eller brette skjermen rundt fremmedelementer som kort, nøkler, sand, metallspon osv.
  • Å trykke på skjermen med ulike gjenstander som penner, negler, nøkler osv., eller miste gjenstander ned på skjermen.
  • Å sette en finger mellom skjermene når du åpner enheten.