Opplev raskere tilkobling med Wifi 6E og Intelligent Wifi

Den nye Galaxy S21 Ultra åpner en hel ny verden med Wifi 6E. Se hastigheten selv i denne demonstrasjonen på hvordan Galaxy S21 Ultra bruker Intelligent Wifi 6E for en sømløs nettverkstilkobling.

Wi-Fi 6E og Intelligent Wi-Fi

Wifi 6E er en utvidelse av standard Wifi 6, og kommunikasjon ved 6GHz, som er et ikke-lisensiert bånd som alle kan bruke.

Galaxy S21 Ultra er en av de første smarttelefonene til å støtte Wifi 6E, for bedre og raskere tilkobling. Wifi virker med et ulisensiert frekvensbånd som alle kan bruke. Interferens blant enheter er en hovedfaktor i bestemmelse av Wifi-ytelse.

De fleste forbrukere kan ha opplevd treg forbindelse eller en Internett-forbindelse som ofte synker, spesielt der mange er samlet, som på flyplasser, selv om de stedene er fulle av wifi-antenner. Det betyr at du har opplevd svekket wifi-ytelse som følge av interferens.

Wifi 6E bruker den eksisterende frekvensen på 2,4 og 5GHz i tillegg til 6GHz-båndet, som er et nyere og bredere bånd, slik at interferensen blir redusert. Det er som å utvide veien fra to filer til fire, og åpne større tilkoblingsevne som kan benyttes.

Forskjell mellom Wifi 6e og normal wifi forklart med motorveimetafor.

La oss finne forskjellen i det virkelige livet i ytelsen med Wifi 6E.

Én smarttelefonskjerm med Wifi 6 og den andre med Wifi 6E.
  • Enheten til venstre opererer på 5GHz-bredbånd og til høyre opererer enheten i 6GHz-bredbånd med Wifi 6E.
  • Du kan sjekke status med 6E-ikonet øverst til høyre ved siden av wifi-ikonet. La oss nå starte nedlastingen.
  • Siden Wifi 6E holder et bredbånd med høyere frekvens og støtter enheter med den seneste teknologien, kan langt raskere hastigheter oppleves.

Galaxy S21 støtter også forbedret Intelligent Wifi, som gir en sømløs opplevelse ved bruk av Internett i en rekke forskjellige situasjoner. Etterspørselen etter nettverksbaserte tjenester i sanntid som videosamtaler, videokonferanser og skyspill på mobile enheter fortsetter å vokse.

• Forbedret Intelligent Wifi utnytter AI-algoritmer for å analysere og forutsi trafikkmønstre for applikasjoner som brukes i enhetene og wifi-lenkekvalitet i sanntid.
  • Wifi-kvaliteten er optimert for ytelse og for de reduserte latensene som trengs for krevende bruk som videosamtaler, skygaming og strømming.
  • Hvis wifi-forbindelsen forventes å være svak, bytter den raskt til et  mobilnettverk for å gi en bedre og uavbrutt nettverksopplevelse.

La oss se nærmere på hvordan Wifi 6E og Intelligent Wifi virker for den nye Galaxy S21 Ultra, i videoen.

La oss se nærmere på hvordan Wifi 6E og Intelligent Wifi virker for den nye Galaxy S21 Ultra, i videoen. La oss se nærmere på hvordan Wifi 6E og Intelligent Wifi virker for den nye Galaxy S21 Ultra, i videoen.

Merknad:

• Forbedret intelligent Wifi fås på Galaxy-smarttelefoner og -nettbrett med One UI 3.1-support.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.
  • Tilgjengelighet av Wifi 6E-service kan variere avhengig av land.