Sjekk forskjellen i batterilevetid mellom venstre og høyre Galaxy Buds

Når du bruker dine Galaxy Buds, så kan batteriforbruket på venstre og høyre øreplugg variere betraktelig, eller bare én øreplugg kan lades først. Batteriforbruket på hver øreplugg kan være forskjellig av ulike grunner. Referer til veiledningen nedenfor for å finne ut mer om Galaxy Buds batteriforbruk.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hovedenheten kan forbruke mer batteristrøm

Én av Galaxy Buds-ørepluggene fungerer som hovedenhet, og ørepluggen som fungerer som hovedenhet, bruker batteristrøm raskere enn den andre. Hovedenheten kan veksle mellom å være enten venstre øreplugg eller høyre øreplugg, avhengig av bruksmiljøet.

Batteriforbruk varierer avhengig av hvordan ørepluggene brukes

Batteriforbruket på venstre og høyre øreplugg varierer avhengig av om du hovedsakelig bærer kun én side når du bruker Galaxy Buds, eller av Bluetooth-forveksling. Avhengig av dine samtaler, medialytting, volum og andre bruksmønstre kan batteriet på begge ørepluggene forbrukes forskjellig. Så levetiden på venstre og høyre øreplugg varierer avhengig av bruksmønsteret og omstendighetene. Dette er ikke en feilfunksjon ved enheten.

Sjekk batterilevetiden i Galaxy Wearable-appen

Hvis dine Galaxy Buds er koblet til telefonen din, kan du sjekke batterinivået til Galaxy Buds i Galaxy Wearable-appen. Batteriindikatoren viser batteritiden for hver øreplugg som et enkelt nivå eller viser hver separat.

• Når forskjellen i batterilevetid mellom venstre og høyre øreplugg er mindre enn et visst nivå, vises det som ett enkelt nivå basert på den laveste batterilevetiden.
Batterilevetid på galaxy wearable app.
  • Når forskjellen i batterilevetid mellom venstre og høyre øreplugg er mer enn et visst nivå, vises de separat.
Batterilevetid på galaxy wearable app2.

Merknad:

• Galaxy Buds' batterilevetid og ladetid kan variere avhengig av modellen du har og hvordan du bruker dem.
  • Bruk bare Samsung-godkjente ladeenheter og tilbehør. Samsung-tilbehør er designet så enheten din skal kunne maksimere batterilevetiden.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.