Slik administrerer du fliser på din Galaxy Watch

Fliser er en veldig nyttig funksjon for å få tilgang til yndlingsappene dine raskt og lett på din Galaxy Watch. Du kan sette opp flisene dine som du ønsker og dermed opprette snarveier for å åpne yndlingsappene dine med en enkel berøring. Du kan legge til og fjerne disse flisene når som helst for å sikre at din Galaxy Watch er satt opp slik du ønsker. Lær hvordan du administrerer flisene dine, og nyt alle yndlingsappene dine fra startskjermen på din Galaxy Watch.

Oversikt over to Galaxy Watch4-modeller som peker mot hverandre.

Slik får du tilgang til flisene dine

Bilde av hovedskjermen på Galaxy Watch4.

Du kan lett få tilgang til flisene dine fra startskjermen på din Galaxy Watch ved å sveipe til venstre fra høyre side av skjermen.

Der finner du fliser som er inkludert på standard på din Galaxy Watch.

Bilde av startskjermen på Galaxy Watch4 med en sveip til venstre-bevegelse på høyre side av skjermen. Bilde av startskjermen på Galaxy Watch4 med en sveip til venstre-bevegelse på høyre side av skjermen.

Trinn 1. På startskjermen, sveip til venstre fra høyre side av skjermen.

Bilde av alternativet “Legg til fliser” med pluss-knappen uthevet. Bilde av alternativet “Legg til fliser” med pluss-knappen uthevet.

Trinn 2. Sveip til venstre inntil du finner alternativet “Legg til fliser”, og trykk på det.

Eksempelbilde av en flis som blir lagt til med en trykkebevegelse i midten. Eksempelbilde av en flis som blir lagt til med en trykkebevegelse i midten.

Trinn 3. Trykk på flisen du vil legge til.

Bilde av startskjermen på Galaxy Watch4 med en sveip til venstre-bevegelse på høyre side av skjermen. Bilde av startskjermen på Galaxy Watch4 med en sveip til venstre-bevegelse på høyre side av skjermen.

Trinn 1. På startskjermen, sveip til venstre fra høyre side av skjermen.

Eksempelbilde av en flis som blir fjernet med en trykk-og-hold-bevegelse i midten og minus-knappen uthevet. Eksempelbilde av en flis som blir fjernet med en trykk-og-hold-bevegelse i midten og minus-knappen uthevet.

Trinn 2. Trykk og hold inne flisen du vil fjerne, og trykk på minus-knappen (-).

Bilde av startskjermen på Galaxy Watch4 med en sveip til venstre-bevegelse på høyre side av skjermen. Bilde av startskjermen på Galaxy Watch4 med en sveip til venstre-bevegelse på høyre side av skjermen.

Trinn 1. På startskjermen, sveip til venstre fra høyre side av skjermen.

Eksempelbilde av en flis som blir fjernet med en trykk-og-hold-bevegelse i midten. Eksempelbilde av en flis som blir fjernet med en trykk-og-hold-bevegelse i midten.

Trinn 2. Trykk på og hold inne flisen du vil flytte.

Eksempelbilde av en flis som blir fjernet med en trykk-og-hold-bevegelse i midten. Eksempelbilde av en flis som blir fjernet med en trykk-og-hold-bevegelse i midten.

Trinn 3. Trykk på og hold inne flisen igjen, og flytt den til høyre eller venstre.

Bemerk: Metoden med å legge til eller fjerne fliser kan variere avhengig av Galaxy Watch-modellen.