Slik bruker du AR-emoji på Galaxy S10

Hvis du alltid sender selfier og emojier til familie og venner, kommer du til å elske S10-telefonene – de leveres med massevis av ekstra funksjoner som gjør det mer personlig og gir deg en mye mer realistisk emoji.

AR-emoji GIF av dansende mann
1 Åpne kameraet.
2 Trykk på «AR-emoji» øverst på skjermen.
3 Trykk på «Lag min emoji».
4 Følg anvisningene på skjermen, og ta selfiebildet ditt når du er klar.
5

Velg ett av ikonene – dame, mann, jente eller gutt – og trykk på «Neste».

6 Begynn å tilpasse:
  • Profil: Gi emojien din et navn.
  • Utseende: Her kan du skreddersy hudfarge, hår, ansiktshår, ansikt, øyne, øyenbryn, nese, lepper og ører.
  • Klær: Her kan du velge klærne og skoene dine og kjøpe ekstra antrekk fra Galaxy app store.
  • Tilbehør: Her kan du velge hodeplagg, briller, øredobber eller kjøpe ekstra tilbehør fra Galaxy app store.
7 Trykk på «Neste» og deretter «Ferdig» når du er ferdig med å skreddersy emojien din.
8 Emojien din er nå i seksjonen «AR-emojier».

Topptips: Prøv å endre fotograferingsmodus og leke med de nye visningsfunksjonene som Maske, Kroppssporing og Bevge.figur.

AR-emoji GIFs i appen Meldinger
1 Åpne appen «Meldinger» og lag en ny melding.
2

Berør feltet skriv melding, og når skjemtastaturet vises, trykker du på «Etiketter». Her vil du se etiketter og GIF-er av din helt egen emoji.

3 Velg emojien du vil bruke, og trykk deretter på «Send» for å dele med vennene dine.

Følg nedenstående trinn for å slette en emoji.

1 Åpne kameraet og trykk på «AR-emoji» øverst på skjermen.
2

Trykk og hold inne emojien du vil slette, og trykk deretter på det røde ikonet slett.

3 Trykk på «Slett» igjen for å bekrefte at du vil slette den valgte emojien.