Slik bruker du en Galaxy-enhet i nødsfall til å kontakte nødkontakter og vise viktig medisinsk informasjon

Hold deg trygg med Samsung Galaxy-telefonen din ved å opprette en nødkontakt og registrere medisinsk informasjon for rask og enkel tilgang. I nødsfall kan en Galaxy-enhet brukes til å kontakte nødkontakter og vise viktig medisinsk informasjon for å hjelpe til i en nødsituasjon.Shape

Visning med grafikk av medisinsk personell med diagnosegrafikk og mobil.

Slik registrerer du en nødkontakt

Visning av ikon for innstillinger på Samsung Galaxy. Visning av ikon for innstillinger på Samsung Galaxy.

Trinn 1. Åpne Innstillinger på Samsung Galaxy-telefonen din.

Visning av innstillinger på Samsung Galaxy med alternativet «Sikkerhet og nødsituasjoner» fremhevet. Visning av innstillinger på Samsung Galaxy med alternativet «Sikkerhet og nødsituasjoner» fremhevet.

Trinn 2. Trykk på «Sikkerhet og nødsituasjoner».

Visning av menyen Sikkerhet og nødsituasjoner med alternativet «Nødkontakter» fremhevet. Visning av menyen Sikkerhet og nødsituasjoner med alternativet «Nødkontakter» fremhevet.

Trinn 3. Trykk på «Nødkontakter».

Visning av skjermbildet Nødkontakter med alternativet «Legg til medlem» fremhevet og glidebryter for «vis på låseskjerm». Visning av skjermbildet Nødkontakter med alternativet «Legg til medlem» fremhevet og glidebryter for «vis på låseskjerm».

Trinn 4. Trykk på «Legg til medlem» for å velge en kontakt. Du kan også trykke på «vis på låseskjerm» for å gjøre kontaktene lettere tilgjengelig i en nødsituasjon.

Visning av kontaktlisten og alternativ for å velge nødkontakt. Visning av kontaktlisten og alternativ for å velge nødkontakt.

Trinn 5. Trykk for å velge en av dine eksisterende kontakter og trykk på «Ferdig» for å lagre.

Visning av skjermbildet «Nødkontakter» med glidebryteren «Vis på låseskjerm» slått på. Visning av skjermbildet «Nødkontakter» med glidebryteren «Vis på låseskjerm» slått på.

Trinn 6. På alternativet «Vis på låseskjerm» trykker du på bryteren for å bytte mellom «På» og «Av».

Slik angir du medisinsk informasjon

Visning av ikon for innstillinger på Samsung Galaxy. Visning av ikon for innstillinger på Samsung Galaxy.

Trinn 1. Åpne Innstillinger på Samsung Galaxy-telefonen din.

Visning av innstillinger på Samsung Galaxy med alternativet «Sikkerhet og nødsituasjoner» fremhevet. Visning av innstillinger på Samsung Galaxy med alternativet «Sikkerhet og nødsituasjoner» fremhevet.

Trinn 2. Trykk på «Sikkerhet og nødsituasjoner».

Visning av menyen Sikkerhet og nødsituasjoner med alternativet «Medisinsk informasjon» fremhevet. Visning av menyen Sikkerhet og nødsituasjoner med alternativet «Medisinsk informasjon» fremhevet.

Trinn 3. Trykk på «Medisinsk informasjon».

Visning av menyen Medisinsk informasjon med alternativet «Navn» fremhevet. Visning av menyen Medisinsk informasjon med alternativet «Navn» fremhevet.

Trinn 4. Skriv inn den medisinske informasjonen du vil gjøre tilgjengelig og trykk på «Lagre».

Visning av skjermbildet «Medisinsk informasjon» med glidebryteren «Vis på låseskjerm» slått på og fremhevet. Visning av skjermbildet «Medisinsk informasjon» med glidebryteren «Vis på låseskjerm» slått på og fremhevet.

Trinn 5. På alternativet «Vis på låseskjerm» trykker du på bryteren for å bytte mellom «På» og «Av».

Slik kontakter du en nødkontakt

Visning av skjermbildet for å låse opp Samsung Galaxy og ikon for nødanrop. Visning av skjermbildet for å låse opp Samsung Galaxy og ikon for nødanrop.

Trinn 1. Trykk på skjermen eller trykk på strømknappen for å aktivere. På skjermbildet for å låse opp trykker du deretter på «Nødanrop».

Visning av skjermbildet for nødanrop på Samsung Galaxy med snarveier til nødnumre og ikon for talltastatur. Visning av skjermbildet for nødanrop på Samsung Galaxy med snarveier til nødnumre og ikon for talltastatur.

Trinn 2. Trykk på det grønne ikonet for talltastatur.

Visning av talltastatur på Galaxy med nødkontakter tilgjengelig som ikoner. Visning av talltastatur på Galaxy med nødkontakter tilgjengelig som ikoner.

Trinn 3. Dette vil vise en liste over enhetens registrerte nødkontakter. Trykk på en for å kontakte vedkommende.

Slik kontrollerer du medisinsk informasjon

Visning av skjermbildet for å låse opp Samsung Galaxy og ikon for nødanrop. Visning av skjermbildet for å låse opp Samsung Galaxy og ikon for nødanrop.

Trinn 1. Trykk på skjermen eller trykk på strømknappen for å aktivere. På skjermbildet for å låse opp trykker du deretter på «Nødanrop».

Visning av skjermbildet for nødkontakter på Samsung Galaxy med alternativ for å vise medisinsk informasjon. Visning av skjermbildet for nødkontakter på Samsung Galaxy med alternativ for å vise medisinsk informasjon.

Trinn 2. Trykk på «Vis medisinsk informasjon».

Visning av medisinsk informasjon for nødsituasjoner registrert på Samsung Galaxy-enheten. Visning av medisinsk informasjon for nødsituasjoner registrert på Samsung Galaxy-enheten.

Trinn 3. Her kan du vise all medisinsk informasjon registrert på enheten.

Merk: Skjermbilder kan variere avhengig av spesifikke modeller og skjerminnstillinger.