Slik bruker du S Pen Pro på Galaxy Z Fold4

En av hovedegenskapene til Galaxy Z Fold4 er at du kan bruke den med S Pen Pro. Du kan tegne eller skrive, blant andre funksjoner, på den mest bekvemme og dynamiske måten.

Bilde av S Pen Pro med en Galaxy Z Fold4.

Med S Pen Pro kan du raskt og lett koble til din Galaxy Z Fold4 og gjøre alt du noensinne har ønsket å gjøre.

Du kan ta notater, tegne, redigere med mer. Du kan også lett dele det via Bluetooth med dine andre enheter, og den lange batterilevetiden lar deg holde på med kreasjonene dine lenger enn før.

S Pen-er som er kompatible med din Galaxy Z Fold4

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av hverdagslivet ditt, er det to versjoner av S Pen som du kan bruke på din Galaxy Z Fold4.

• S Pen Fold-utgaven:

Denne flotte S Pen har en 1,5 mm tupp som gir deg følelsen av at du skriver på papir. Denne enheten støtter imidlertid ikke paringsfunksjonen, og den støtter heller ikke Bluetooth-paring, så funksjonen trådløs styring er ikke tilgjengelig.

• S Pen Pro:

Med denne enheten er Bluetooth-funksjonen tilgjengelig. Den gir deg også muligheten til å veksle mellom ulike tilkoblede enheter bare ved å trykke på en knapp. S Pen Pro gir deg også muligheten til å lade den lett med USB Type C.

En annen fordel med S Pen Pro er at den gir deg muligheten til å lokalisere den raskt og enkelt via SmartThings-appen, som med andre Samsung-enheter som for eksempel Galaxy Buds2 Pro eller den nye Galaxy Watch5.

Bemerk: For å bruke S Pen med Galaxy Z Fold4, må du først bytte modus til Z Fold-modus. Bruke S Pen-modus på andre telefoner eller nettbrett.

S Pen Fold-utgaven

S Pen Pro

S Pen støttefunksjon

S Pen skrive

S Pen skrive, styre på avstand og med gester, finne penn, bytte enhet.

Air Action støttes kun på Galaxy Z Fold3, Z Fold4, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 10, 10 +, 20, 20 Ultra, Galaxy Tab S6, S7+, S7 FE, som støtter One UI 3.1 eller høyere.

Størrelse (mm)

(B x H x D)

7,7 x 132,1 x 7,4

9,5 x 171,04 x 9,14

Vekt (g)

6,7

13,8

Batteri / Lademetode

Ikke støttet

30mAh / USB-C-lading

Bluetooth

Ikke støttet

5.0

Paring

Ikke støttet

Støttet

Finn en penn

Ikke støttet

Støttet

Bemerk: Alle enheter krever pålogging til Samsung-konto for å koble til S Pen Pro.

Du kan koble din nye S Pen Pro til telefonen din ved å trykke på og holde inne tilkoblingsknappen i tre sekunder inntil LED-lampen blinker. Velg deretter knappen “Koble til” i sprettoppvinduet som vises på din Galaxy Z Fold4.

Din S Pen Pro har tre ulike knapper:

Bilde av S Pen Pro med S Pen Pro-knappene merket.

① Pen-knapp

② Tilkoblingsknapp

③ Modusendringsknapp

En av de fine tingene med S Pen Pro er at du kan bruke den i to forskjellige moduser avhengig av enheten du er koblet til. Så du kan velge enten S Pen-modus eller Z Fold-modus.

Hvis du vil aktivere S Pen-modus, sveip til venstremodusendringsknappen.

Bemerk: For å bruke S Pen med Galaxy Z Fold4, må du først bytte modus til Z Fold-modus. Bruke S Pen-modus på andre telefoner eller nettbrett.

Bilde av S Pen Pro med en sveip-til-venstre-gest på modusendringsknappen for å aktivere S Pen-modus.

Hvis du vil aktivere Z Fold-modus, sveip til høyremodusendringsknappen.

Bilde av S Pen Pro med en sveip-til-høyre-gest på modusendringsknappen for å aktivere Z Fold-modus.

Hvis du mister din S Pen Pro:

Åpne SmartThings-appen → Velg Enheter → Velg den registrerte S Pen Pro → Finn enhet → Sjekk S Pen Pro sin posisjon.

Bilde av SmartThings Finn-skjermen med ikonet for posisjonen til din S Pen Pro.