Slik deaktiverer du dynamisk låseskjerm på Galaxy-telefonen din

Når du låser opp Galaxy-telefonen din, kan sveiping på skjermen vise et bilde av dyr eller landskap istedenfor et vindu for mønster- eller fingeravtrykksgjenkjenning. Dette er en dynamisk låseskjerm som Galaxy-telefonen byr på, og du kan enkelt dektivere den til enhver tid. Se veiledningen nedenfor for å låse opp den dynamiske låseskjermen.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hva er en dynamisk låseskjerm?

Den dynamiske låseskjermen er en tjeneste som automatisk oppdaterer og viser bilder av dyr, landskap osv. annenhver uke på låseskjermen til Galaxy-telefonen din. Du kan fornye tingene med ulike bilder hver gang du slår på skjermen i stedet for den samme bakgrunnen igjen og igjen.

Dynamisk låseskjerm.

Slå enkelt av dynamisk låseskjerm

En dynamisk låseskjerm kan holde låseskjermen din fornyet hele tiden, men kanskje du vil slå av dette fordi du får en uønsket side hver gang du prøver å låse den opp. Følg trinnene nedenfor for å låse opp den dynamiske låseskjermen.

Trinn 1. Åpne Innstillinger og velg Tapet.

Trinn 2. Velg Tapettjenester.

Trinn 3. Velg Ingen, og trykk deretter på bryteren ved siden av Sveip til venstre for infoside for å deaktivere. Bildet Dynamisk låseskjerm vil ikke lenger vises når du sveiper låseskjermen.

Dynamisk låseskjerm trinn.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, ditt nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.