Slik finner du Samsung-tastaturets nyttige funksjoner på Galaxy-telefonen din

Her er noen nyttige funksjoner hvis du bruker Samsung-tastaturet. Du kan lett angre og gjenta med bare to fingre, og du kan lett bruke oversettingsfunksjonen, stemmegjenkjenningsfunksjonen og Samsung Pass via tastaturet. Se veiledningen nedenfor.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Angre og gjenta ved bruk av Samsung-tastaturet

Istedenfor å trykke på sletteknappen når du skal slette tekst du har skrevet, kan du sveipe til venstre på tastaturet med to fingre for å angre det. Hvis du vil gjenopprette den slettede teksten igjen, så sveip til høyre på tastaturet med to fingre for å gjenopprette den slettede teksten.

• Angre: Sveip til venstre.
Tastatur angre.
  • Gjenta: Sveip til høyre.
Tastatur gjenta.

Endre inntastingstype raskt

Det er en lettere og raskere måte å endre innstillingene for inntastingstype på når du bruker Samsung-tastaturet. Ingen grunn til å åpne innstillinger fra startskjermen for å finne det. Hvis du vil endre tastaturformatet når du bruker Samsung-tastaturet, så følg trinnene nedenfor.

Tastaturformat trinn 1. Tastaturformat trinn 1.

Trinn 1. Trykk på Tastatur-ikonet nederst på tastaturet.

Tastaturformat trinn 2. Tastaturformat trinn 2.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet på høyre side av Samsung-tastaturet.

Tastaturformat trinn 3. Tastaturformat trinn 3.

Trinn 3. Trykk på Språk og typer.

Tastaturformat trinn 4. Tastaturformat trinn 4.

Trinn 4. Velg språket du bruker.

Tastaturformat trinn 5. Tastaturformat trinn 5.

Trinn 5. Velg språkinntastingstypen du vil bruke.

Slik bruker du oversetterfunksjonen til Samsung-tastaturet

Du kan brukes oversettings-inntastingsfunksjonen på Samsung-tastaturet. Følg trinnene nedenfor for lett å oversette mens du bruker et Samsung-tastatur.

Tastatur oversette trinn 1. Tastatur oversette trinn 1.

Trinn 1. Trykk på Flere alternativer (de tre vannrette prikkene) i øverste høyre hjørne av tastaturet.

Tastatur oversette trinn 2. Tastatur oversette trinn 2.

Trinn 2. Velg Oversett.

Tastatur oversette trinn 3. Tastatur oversette trinn 3.

Trinn 3. Velg språket du vil inntaste og språket du vil oversette.

Tastatur oversette trinn 4. Tastatur oversette trinn 4.

Trinn 4. Skriv inn tekst og trykk på Oversett-knappen.

Taleinntastingsfunksjon

Samsung-tastaturet lar deg skrive inn lange tekster via tale. Følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Trykk på mikrofon-ikonet øverst på tastaturet.

Trinn 2. Si straks hva du vil skrive, og trykk deretter på det rørlige mikrofon-ikonet. Det du sier blir konvertert til tekst og skrevet inn korrekt.

Tastatur taleinntasting trinn.

Samsung Pass på et tastatur

Hvis du bruker Samsung Pass på Galaxy-telefonen din, kan du beleilig ta ut Samsung Pass og bruke det mens du bruker Samsung-tastaturet. Følg trinnene nedenfor for å skrive inn informasjon som er trygt lagret i ditt Samsung Pass, lett og beleilig.

Trinn 1. Trykk på Flere alternativer (de tre vannrette prikkene) i øverste høyre hjørne av tastaturet.

Trinn 2. Velg Samsung Pass-ikonet

Trinn 3. Så snart identiteten din er verifisert, vil kontonummeret som er lagret i Samsung Pass, bli vist. Trykk på kontonummeret, så blir det skrevet inn i tekstvinduet. I tillegg kan andre kortopplysninger, adresser, ID-er og passord også bli lagret og kalt tilbake til enhver tid.

Finn ut mer om Samsung Pass på Samsung-nettsiden.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, ditt nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.