Slik hører du på musikk på dine Galaxy Buds+

Galaxy Buds+ lar deg finne rytmen ved å høre på alle yndlingssangene og spillelistene dine så mye du vil og hvor du enn er. Det er mye enklere å strømme musikk til ørepluggene med Samsung Galaxy S20 som er bygd til sømløs tilkobling. For noen av dere er det ikke engang nødvendig å strømme for å skape en masse musikalsk glede på farten. Så lett er det å spille av musikk på dine Galaxy Buds+.

Før du prøver funksjonaliteten som foreslås nedenfor, så sjekk om enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon. Finn ut mer om «Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ til Galaxy smarttelefon» hos Samsung Support.

Spill av musikk fra dine Galaxy Buds+

Du kan høre på musikk som er lagret på mobilenheten din ved å koble ørepluggene dine til mobilenheten. Du kan bruke den tilkoblede enheten eller berøringsflaten på ørepluggene til å justere volumet, styre avspillingen eller bytte spor. Her er noen enkle måter å styre musikken din på ved å bruke ørepluggenes berøringsflate, og ikke glem å starte Galaxy Wearable-appen først hvis du vil bruke berøringsflate-kontrollene.

• Slik spiller du av eller setter et spor på pause: Trykk på berøringsflaten for å spille av sporet eller sette det på pause.
  • Slik spiller du neste spor: Dobbelttrykk på berøringsflate for å spille neste spor.
  • Slik spiller du forrige spor: Trykk tre ganger på berøringsflaten for å spille forrige spor.
  • Slik justerer du volumet under avspilling: Dra fingeren din opp eller ned på berøringsflaten.
Plassering av berøringsflate

Du kan også justere volumet ved å trykke på og holde inne ørepluggens berøringsflate etter å ha innstilt den som en forhåndsinnstilt trykk og hold-funksjon.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen.

Trinn 2. Trykk på Berøringsflate.

Trinn 3. Trykk og hold inne den høyre ørepluggens berøringsflate, og slipp fingeren når du når til ønsket volum for å øke volumet.

Trykk og hold inne den venstre ørepluggens berøringsflate, og slipp fingeren når du når til ønsket volum for å senke volumet.

Du kan trykke og holde

Hvis lydkvaliteten ikke er så god på Galaxy Buds+, gå til «Hva gjør jeg hvis lydkvaliteten er dårlig på mine Galaxy Buds+» hos Samsung Support.

Merknad:

• Hvis du velger volumjusteringsfunksjonen som én sides forhåndsinnstilte trykk og hold-funksjon, blir den andre sidens trykk og hold-funksjon også automatisk satt til volumjusteringsfunksjonen.
  • Juster volumet via din tilkoblede mobilenhet hvis lyden er lav i ørepluggene dine selv ved maks volum.
  • Hvis du kobler ørepluggene til mobilenheten din mens du hører på musikk, så kan volumet endres.
  • På iOS-enheter kan du koble ørepluggene dine til Galaxy Buds+ appen.
  • Sørg for å holde enheten, apper og ørepluggenes maskinvare oppdatert for å få den beste lytteopplevelsen.
  • Å høre på musikk ved høyt volum kan forårsake hørselsskader. Hvis du kobler ørepluggene til telefonen eller nettbrettet mens du hører på musikk, så kan volumet endres.
  • Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.