Slik justerer du skriftstørrelsen og -stilen på Galaxy-telefonen din

Hvis skriften på Galaxy-telefonen din er for liten å lese, kan du endre størrelsen og stilen på telefonen din. Du kan til og med tilpasse skjermen med ekstra nedlastbare skrifttyper. Se veiledningen nedenfor for å endre skriftinnstillingene dine.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Tilpass skriftstørrelsen og -stilen

Du kan velge en skriftstørrelse eller -stil som passer til deg. Få skriften til å fremstå liten, stor eller fet. For å endre skriftstørrelsen eller -stilen, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Start appen Innstillinger, og velg deretter Skjerm.

Trinn 2. Velg Skriftstørrelse og -stil.

Trinn 3. Her kan du tilpasse alternativene som ønsket.

• Endre Skriftstørrelsen ved å dra glidebryteren til venstre eller høyre.
  • Trykk på bryteren ved siden av Fet skrift for å få skriften til å fremstå kraftigere.
  • Trykk på Skrifttype for å endre den aktuelle skrifttypen eller laste ned en ny skrifttype.
Skriftstørrelse og -stil innstilling.

Hvis du blir lei av de samme gamle skrifttypene, kan du endre på ting ved å laste ned en ny skrifttype. For å laste ned flere skrifttyper, følg trinnene nedenfor.

Skjerm valgt. Skjerm valgt.

Trinn 1. Start appen Innstillinger, og velg deretter Skjerm.

Skriftstørrelse og -stil valgt. Skriftstørrelse og -stil valgt.

Trinn 2. Velg Skriftstørrelse og -stil.

Skriftstil valgt. Skriftstil valgt.

Trinn 3. Trykk på Skrifttype.

Last ned skrifttyper valgt. Last ned skrifttyper valgt.

Trinn 4. Trykk på Last ned skrifttyper.

Installere ikoner fremhevet. Installere ikoner fremhevet.

Trinn 5. Galaxy Store starter automatisk. Trykk på ikonet Installer ved siden av din ønskede skrifttype.

Merknad:

• Du kan bli oppkrevd ekstra kostnader for nedlasting av skrifttyper via mobilnettverket, avhengig av abonnementsavtalen din.
  • For større dataoverføringer anbefales det å laste ned mens du bruker Wi-Fi.

Hvis du liker din aktuelle skriftstørrelse og -stil, men kunne tenkt deg å se den bedre, så prøv å slå på Høy kontrast. Dette vil legge til et omriss på alle skrifttyper så de fremheves mot skjermen. For å slå på Høy kontrast, følg trinnene nedenfor.

Tilgjengelighet valgt. Tilgjengelighet valgt.

Trinn 1. Start appen Innstillinger, og velg deretter Tilgjengelighet.

Synlighetsforbedringer valgt. Synlighetsforbedringer valgt.

Trinn 2. Velg Synlighetsforbedringer (Visibility enhancements).

Skrifter med høy kontrast valgt. Skrifter med høy kontrast valgt.

Trinn 3. Trykk på bryteren ved siden av skrifter med høy kontrast for å slå den på.

Låseskjerm på galaxy-enhet vist. Låseskjerm på galaxy-enhet vist.

Trinn 4. Du vil se all teksten på telefonen din, inklusiv klokken på låseskjermen din, i høy kontrast.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.