Slik kobler du hodetelefoner til Galaxy Note10

Det er flere måter å høre musikk på via hodetelefonene dine uten en 3,5 mm jackplugg. Faktisk er det flere fordeler med USB-C-porten på enheten din, inklusiv aktiv støyreduksjon som gir deg den beste lydopplevelsen når du er på farten.

Du kan lade mobilen din samtidig som du hører på musikk: bruk trådløse hodetelefoner, en trådløs lader eller begge deler.

Adapter

Hvis hodetelefonene dine har en 3,5 mm jackplugg, kan du bruke en adapter for å nyte fantastisk lydkvalitet. Sett ganske enkelt en USB-C til 3,5 mm adapter inn i enheten din, og deretter hodetelefonene dine inn i adapteren.

Samsung USB-C-adapteren lar deg koble enheter som bruker en standard 3,5 mm lydplugg til dine USB-C enheter.

USB-C til 3,5 mm adapter

Trådløse hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner som Galaxy Buds gir deg lyd i toppkvalitet og enkel, håndfri musikkstyring med øyeblikkelig tilkobling til Galaxy-enheten din.

Gjennomsnittlig batteritid på Galaxy Buds etter en full lading er opptil 6 timer, men dette varierer avhengig av bruk. Galaxy Buds-etuiet gir opptil ytterligere 7 timers batteritid for Galaxy Buds når de oppbevares og lades mellom bruk. Hvis du skal skynde deg ut døra, så kan du lade opp Galaxy Buds trådløst i 15 minutter for å få opptil 1,7 timers ekstra spilletid.

Vennligst bemerk: Batteritiden varierer avhengig av bruk.

Galaxy Buds

USB-C hodetelefoner med ledning

Hvis du foretrekker hodetelefoner med ledning, kan du bruke USB-C-porten på enheten din for å koble til et par USB-C hodetelefoner med ledning.