Slik synkroniserer du kontakter på en Galaxy-telefon til din Google-konto og ser de synkroniserte kontaktene

Galaxy-telefonen kan synkronisere kontakter med mange forskjellige tjenester. Du kan sjekke og bruke kontaktene som er lagret på Google-kontoen din på telefonen, ved å synkronisere med den. Når kontaktene dine er synkronisert til Google-kontoen din, synkroniserer den automatisk så lenge du er koblet til Internettet.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik synkroniserer du Google-konto i appen Kontakter

For å synkronisere din Google-konto, må du være koblet til Internett, og du trenger en Google-konto. Følg trinnene nedenfor for å synkronisere Google-konto-kontaktene dine med telefonens kontakter.

Trinn 1. Åpne appen Kontakter, trykk deretter på Meny-ikonet (de tre horisontale linjene).

Trinn 2. Trykk på Administrer kontakter

Synkroniser kontakter trinn 1

Trinn 3. Velg Synkroniser kontakter.

Trinn 4. Trykk på knappen for å aktivere Google-kontoen din.

Synkroniser kontakter trinn 2

Trinn 5. Trykk på Synkroniser for å begynne å synkronisere kontaktene dine med Google-kontoen din.

Synkroniser kontakter trinn 3

Etter at synkroniseringen er fullført, importeres kontaktene som er lagret på Google-kontoen din, inn i appen Kontakter. Du kan se ikke bare kontaktene som er lagret på telefonen din, men også kontaktene som er importert fra Google-kontoen din.

Merknad:

• Du kan også legge til flere Google-kontoer ved å velge + Legg til konto
  • Før synkronisering, logg inn på Google-kontoen din i en nettleser, og sikkerhetskopier kontaktene dine på forhånd. Kontakter kan bli slettet på grunn av synkroniseringsfeil, og når kontakter er slettet, kan de ikke gjenopprettes.

Slik angir du et standard lagringssted når du oppretter en ny kontakt

Hvis du vil angi Google-kontoen din som standard lagringssted for kontakter, så vil hver nye kontakt du lagrer på telefonen din, bli synkronisert og lagret til Google-kontoen din. For å angi Google-kontoen din som standard lagringssted:

Trinn 1. Velg Angi standard lagringssted i menyen Administrer kontakter.

Trinn 2. Velg Google-kontoen.

Standard lagringssted innstilling

Merknad: Når du oppretter en ny kontakt, og hvis lagringsstedet er satt til Min telefon eller en annen konto, vil den ikke bli lagret på Google-kontoen.

Slik viser du dine synkroniserte kontakter på Google

Każdorazowo tworząc nowy kontakt na telefonie, możesz wybrać miejsce jego zapisu. Jeżeli wybierzesz konto Google i zapiszesz nowy kontakt, zostanie on zsynchronizowany z kontaktami na koncie Google i będzie mógł być także wyświetlany z poziomu witryny internetowej Google. Aby przeglądać zsynchronizowane kontakty na koncie Google, wykonaj działania opisane poniżej.

Når du oppretter en ny kontakt på telefonen din, kan du velge hvor kontakten skal lagres. Hvis du velger en Google-konto og lagrer en ny kontakt, vil den synkronisere med kontaktene dine i Google-kontoen din og kan også ses på Google-nettstedet. For å vise dine synkroniserte kontakter på Google, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Få tilgang til Google-nettstedet via en nettleser.

Trinn 2. Når du har logget inn på Google-kontoen din, så trykk på Profil-ikonet.

Trinn 3. Trykk på Administrer din Google-konto.

Trinn 4. Trykk på Personer og deling, og velg Kontakter.

Trinn 5. Du kan også se all kontaktinformasjonen som er lagret på Google-kontoen din.

Merknad:

• Plasseringen av kontakter og menynavnene på Google-nettstedet kan endres i henhold til Googles politikk.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen