Ta forholdsregler ved bruk av Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip er den første smarttelefonen med infinity flex-skjerm basert på et syltynt glass.

Siden denne enheten produseres av et sammenleggbart glasstoff, trenger den litt ekstra pleie og vedlikehold for å fungere på sitt beste.

Hvis du følger de viktige tipsene som er beskrevet nedenfor, vil du den sammenleggbare enheten din holde seg i god stand og fungere bra.

Ikke trykk på skjermen med et hardt eller skarpt objekt

Det anbefales ikke å legge trykk på hovedskjermen eller på skjermen eller frontkameraet med harde eller skarpe gjenstander som en penn eller negl.

Vær oppmerksom på at for stor kraft eller trykk ved bruk av verktøyet på hovedskjermen kan føre til riper eller skader på det beskyttende laget på den syltynne glassplaten. Trykk lett på skjermen for å ikke skade den.

GIF-bilde av trykk på enheten

Merk: Avhengig av typen riper eller skader, kan det hende at service ikke dekkes av garantien, og det kan påløpe merkostnader for service.

Ikke brett ut enheten ved bruk av fingeren mellom skjermen

GIF-bilde av at enheten åpnes

Å brette ut eller åpne enheten ved å plassere fingeren mellom skjermen kan føre til at du riper opp eller lager et hull i skjermen.

Det anbefales å brette ut eller åpne enheten ved å holde på sideområdet.

Fjern alle fremmedlegemer mellom skjermen

Når du bretter enheten må du ikke plassere gjenstander, for eksempel kredittkort, mynter eller nøkler, på hovedskjermen. Skjermen kan bli skadet.

Brett enheten før du legger den i en pose eller oppbevarer den. Husk å ikke oppbevare enheten utbrettet, da det er en sjanse for at en annen gjenstand kan ripe opp eller lage et hull i skjermen.

Bilde av kort eller mynter plassert på hovedskjermen på enheten

Hold en trygg avstand mellom enheten og gjenstander som påvirkes av magneter.

Magnetiske gjenstander, for eksempel kredittkort, pass, tilgangskort, ombordstigningskort eller parkeringskort kan bli skadet eller deaktivert av magnetene i enheten. Ikke plasser enheten i nærheten av magnetfelt.

Enheten kan også påvirke medisinsk utstyr som pacemakere eller implanterbare hjertestarter-defibrillatorer. Hvis du bruker noe av dette medisinske utstyret, må du holde enheten på trygg avstand fra det og ta kontakt med legen din før du bruker enheten.

Ikke la væsker eller små partikler komme inn i enheten.

Galaxy Z Flip-enheten er ikke vann- eller støvavstøtende.

Funksjonsfeil på berøringsskjermen kan oppstå under fuktige forhold eller eksponering for vann.

Det anbefales å la den medfølgende filmen være på for å beskytte skjermen.

Ikke fest noe med klebemiddel, f.eks. klebrig film eller klistremerker på skjermen.

Bruk en beskyttende film som er autorisert av Samsung til å redusere virkninger av ytre støt mot hovedskjermen.