Det er et gap mellom skjermen og rammen på enheten min

For optimal drift av enheten din er det nødvendig med et lite skjermgap. Det kan være svært små forskyvninger under bruk på grunn av dette gapet, men dette er ikke et problem når det gjelder ytelsen. Vær oppmerksom på at skjermgapet kan øke med tid og bruk.

Sjekk 1. Kan vann trenge inn i skjermgapet?

Generelt er det nødvendig med et lite gap mellom skjermen og rammen på enheten. Derfor er det strukturelt plassert et skjermgap for optimal drift av enheten. Alle skjermgap er plassert i henhold til strenge interne standarder og påvirker ikke ytelsen eller funksjonen til enheten. I tillegg er enheter i Galaxy-serien som er vann- og støvbestandige, konstruerte for å blokkere væsker eller rusk fra å trenge inn i de interne delene av enheten.

Kort sagt, vann vil ikke trenge inn gjennom det strukturelt plasserte skjermgapet og vil ikke påvirke vanntettheten.

Galaxy-enhet skjermgap

Sjekk 2. Skjermgapet ser ut til å bli større

Utvidelse av skjermgapet er et naturlig fenomen som oppstår på grunn av friksjonen mellom deler som oppstår ved normal, daglig bruk. Men hvis gapet har blitt betydelig større, må du besøke et Samsung Electronics kundesenter for å undersøke om det er behov for reparasjon.

Merk: Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.