Hva du skal gjøre hvis tastene på Galaxy-enheten slutter å fungere

Hvis du ikke kan justere lyden på enheten med volumtastene eller slå av enheten med sidetasten, må du først identifisere om det er et programvare- eller maskinvareproblem. Følg veiledningen nedenfor for å feilsøke problemet med taster som ikke fungerer.

Før du prøver anbefalingene nedenfor, må du kontrollere at enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert til nyeste versjon. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren på mobilenheten:

Trinn 1. Gå til Innstillinger Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Diagnostiser problemet med Samsung Members-appen

Først må du identifisere årsaken til feil på tastene på enheten din. Sjekk om etuiet eller fremmedlegemer blokkerer tastene fra å bli trykket ned.

Hvis maskinvaren til enheten din forårsaker problemet, anbefaler vi at du besøker vårt kundesenter. Men før du bestiller en tjeneste, bør du diagnostisere hva som er årsaken til at tastene ikke fungerer. Følg trinnene nedenfor for å finne ut hva som forårsaker problemet.

Åpne Samsung Members-appen Åpne Samsung Members-appen

Trinn 1. Åpne Samsung Members. Hvis appen ikke er installert på enheten din, kan du laste den ned fra Galaxy Store.

Få hjelp fra Samsung Members Få hjelp fra Samsung Members

Trinn 2. Velg Få hjelp.

Samsung Members Se tester i Diagnostikker Samsung Members Se tester i Diagnostikker

Trinn 3. Velg Vis tester.

Trykk på Knapper i Diagnostikk Trykk på Knapper i Diagnostikk

Trinn 4. Velg Knapper og følg instruksjonene på skjermen.

Besøk kundesenteret hvis det kreves handling Besøk kundesenteret hvis det kreves handling

Trinn 5. Hvis meldingen Handling kreves vises på skjermen, anbefaler vi at du besøker et kundesenter.

Hvis Samsung Members -appen ikke identifiserer maskinvareproblemet med nøklene, må du forsøke å tilbakestille alle innstillinger for å løse problemet.

Generell administrasjon i Innstillinger Generell administrasjon i Innstillinger

Trinn 1. Gå til Innstillinger, deretter Generell styring.

Velg Tilbakestill Velg Tilbakestill

Trinn 2. Velg Nullstill.

Velg Tilbakestill alle innstillinger Velg Tilbakestill alle innstillinger

Trinn 3. Velg Tilbakestill alle innstillinger.

Trykk Tilbakestill innstillinger Trykk Tilbakestill innstillinger

Trinn 4. Trykk Nullstill innstillinger.

Les informasjonen, og trykk på Tilbakestill Les informasjonen, og trykk på Tilbakestill

Trinn 5. Les informasjonen på skjermen, og trykk på Nullstill.

Merk:

• Hvis du Tilbakestill alle innstillinger, slettes ikke dataene dine.

Merk: Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.