Support Model

46" Profesjonell LED-skjerm OMD-K

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Skjerm
    • Diagonal Size

46"

• Skjermstørrelse

46

• Panel Type

S-VA

• Oppløsning

1920 x 1080 (16 : 9)

• Active Display Size (HxV)

1018,08 (H) x 572,67 (V) mm

• Lysstyrke (Typ)

2500 cd/m²

• Contrast Ratio

5000 : 1

• Viewing Angle (H/V)

178° / 178°

• Response Time

6 ms

• Display Color

8 bit - 16,7 M

• Color Gamut

72 %

• H-Scanning Frequency

30 ~ 81 kHz

• Maximum Pixel Frequency

148,5 MHz

• V-Scanning Frequency

48 ~ 75 Hz

• Tilkobling
    • RGB In

Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1,2

• RGB Out

DP1,2 (Loop-out)

• Audio In

Stereo Mini Jack

• Audio Out

Stereo Mini Jack

• Video In

HDMI1, HDMI2, Component (CVBS Common)

• Strøm
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10 %), 50 / 60 Hz

• Power Consumption (Off Mode)

Mindre enn 0,5 W (KR,EN) / Mindre enn 0,3 W (NA)

• Power Consumption (On Mode)

Max : 385 W, Typical : 216 W (KR,EN) / 217 W (NA), BTU(Max) : 1312,85 W

• Power Consumption (Sleep Mode)

Mindre enn 0,5 W (KR,EN) / Mindre enn 0,3 W (NA)

• Dimensjon
    • Mål sett (BxHxD)

1035,9 x 590,5 x 142,9 mm

• Package Dimension (WxHxD)

1123 x 686 x 236 mm

• Vekt
    • Vekt sett

17,9 kg

• Pakkevekt

22,2 kg

• Mechanical Specification
    • VESA Mount

600 x 400 mm

• Bezel Width

9,3 (øvre kant) / 6,5 (nederst) / 7,8 (venstre / høyre) mm

• Media Player Option Type

Innebygd, SIM (Slide in Module )

• Operation Conditions
    • Temperature

0 ~ 30 (Direct Sunlight), 0 ~ 50 (w/o Direct Sunlight), 0~50 (Direct Sunlight in Cooling System w/o SBB)

• Humidity

10 ~ 80 %

• Generell funksjon
    • Special

Plug and Play, MagicInfo S2, Slide in Module, Digital Daisy Chains (100 ea), Lamp Error Detection, Anti Image Retention, Temperature Sensor, RS232C / RJ45 MDC, PIP / PBP, Video Wall (10 x 10), Portrait Installation Support, Button Lock, Smart Scheduling, WiFi Embedded, Sunglasses Viewable

• Internal Player (MagicInfo)
    • MagicInfo Support

Ja

• Miljø
    • Energiklasse (fra høyeste A++ till laveste E)

D

• Certification and Compliance
    • EMC

FCC (USA) : Part 15, Subpart B Class A, CE (Europe) : EN55022, EN55024, VCCI (Japan) : V-3 (CISPR22), KCC (Korea) : KN22, KN24, BSMI (Taiwan) : CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australia) : AS / NZS3548 (CISPR22), CCC (China) : GB9254-2008, GB17625, 1-2012

• Safety

UL (USA) : UL 60950-1, CSA (Canada) : CSA C22,2 No, 60950-1, TUV (Germany) : EN60950-1, NEMKO (Norway) : EN60950-1, KC (Korea) : K60950-1, CCC (China) : GB4943,1-2011, PSB (Singapore) : IEC60950-1, GOST (Russia) : IEC60950-1, EN55022, SIQ (Slovenia) : IEC60950-1, EN55022, PCBC (Poland) : IEC60590-1, EN55022, NOM (Mexico) : NOM-019-SCFI-1998, IRAM (Argentina) : IEC60950-1, SASO (Saudi Arabia) : IEC60950-1

• Tilbehør
    • Included

External IR / Brightness Sensor,Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, D-Sub cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

For registrering av service på hvitevarer eller TV vennligst ring vår support telefon.

Åpningstider B2B support
Mandag til fredag | 08.00 til 17.00

For Printer-spørsmål vennligst besøk HPs hjemmeside https://www.support.hp.com