Support Model

75" Profesjonell LED-skjerm DME-BR

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Skjerm
    • Diagonal Size

75"

• Skjermstørrelse

75

• Panel Type

120 Hz D-LED BLU

• Oppløsning

1920 x 1080 (16:9)

• Pixel Pitch (HxV)

0,2865 (H) x 0,8595 (V) mm

• Active Display Size (HxV)

1650,24 (H) x 928,26 (V) mm

• Lysstyrke (Typ)

380 nit (med touchglass)

• Contrast Ratio

5000:1

• Viewing Angle (H/V)

178° / 178°

• Response Time

4 ms

• Display Color

10 bit Dithering - 1,07 Billion

• Color Gamut

72 %

• H-Scanning Frequency

30 ~ 81 kHz

• Maximum Pixel Frequency

148,5 MHz

• V-Scanning Frequency

48 ~ 75 Hz

• Dynamisk kontrastforhold

50 000:1

• Tilkobling
    • RGB In

Analog D-SUB

• Audio In

Stereo Mini Jack, RGB/DVI/HDMI/AV/COMPONENT Audio(Common)

• Audio Out

Stereo Mini Jack

• Video In

Rear : DVI-D, HDMI1, HDMI2, Display Port 1.2, Component(CVBS Common), Tray Box : HDMI3

• Design
    • Stativtype

Fotstativ (ekstrautstyr)

• Strøm
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz

• Power Consumption (Off Mode)

Mindre enn 0,5 W

• Power Consumption (On Mode)

Max: 308 W, Typ: 266 W, BTU (Max): 280 W

• Power Consumption (Sleep Mode)

Mindre enn 0,5 W

• Dimensjon
    • Mål sett (BxHxD)

1756,1 x 1034,1 x 74,1 mm (handle 109,1)

• Package Dimension (WxHxD)

1895 x 1122 x 301 mm

• Vekt
    • Vekt sett

59 kg

• Pakkevekt

69 kg

• Mechanical Specification
    • VESA Mount

400 x 400 mm

• Bezel Width

39,9 mm

• Media Player Option Type

Innebygget, SBB (festbar), PIM (festbar)

• Operation Conditions
    • Temperature

0 ~ 40 °C

• Humidity

10 ~ 80 %

• Generell funksjon
    • Special

Super Clear Coating, Temperature Sensor, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Built in Speaker(10W x 2), WiFi Module Embedded, Front Tray Box

• Høyttalere

Innebygd høyttaler (10 W + 10 W)

• Optional Feature
    • Feste

WMN4675MD, WMN4277SD, WMN6575SD

• Fot

STN-L7585F

• Internal Player (MagicInfo)
    • Special

Magic Clone (to USB), Auto Source Switching & Recovery, RS232C / RJ45 MDC, Plug and Play, PIP / PBP, Image Rotation, Button Lock, Built In MagicInfo Player S3, MagicIWB S2, Magic Presenter, USB Auto Switching, Firmware Update by Network, LFD New Home Screen, Predefined Template for Vertical Usage, Multi Channel, Mobile Control, Event Schedule, Backup Player

• MagicInfo Support

Ja

• Miljø
    • Energiklasse (fra høyeste A++ till laveste E)

B

• Certification and Compliance
    • EMC

FCC (USA): Part 15, Subpart B Class A, CE (Europe): EN55022: 2006 + A1: 2007, EN55024: 1998 + A1: 2001 + A2: 2003, VCCI (Japan): VCCI V-3 / 2010.04 Class A, KCC / EK (Korea): Tuner: KN13 / KN20, Tunerless: KN22 / KN24, BSMI (Taiwan): CNS13438 (ITE EMI) Class A /

• Safety

CB (Europe): IEC60950-1 / EN60950-1, CCC (China): GB4943.1-2011, PSB (Singapore): PSB + IEC60950-1, NOM (Mexico): NOM-001-SCFI-1993, IRAM (Argentina): IRAM + IEC60950-1, SASO (Saudi Arabia): SASO + IEC60950-1, BIS (India): IEC60950-1 / IS13252, NOM (Mexico): Tuner: NOM-001-SCFI-1993, Tunerless: NOM-019-SCFI-1998, KC (Korea): K 60950-1, EAC (Russia): EAC + IEC60950-1, INMETRO (Brazil): INMETRO + IEC60950-1, BSMI (Taiwan): BSMI + IEC60950-1, RCM (Australia): IEC60950-1 / AS / NZS 60950-1, CSA (Canada): cUL, UL (USA): cUL60950-1, TUV (Germany): CE, NEMKO (Norway): CE

• Tilbehør
    • Included

Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries, RS232C (IN) adapter, Stativ til penn, 1 penn

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

For registrering av service på hvitevarer eller TV vennligst ring vår support telefon.

Åpningstider B2B support
Mandag til fredag | 08.00 til 17.00

For Printer-spørsmål vennligst besøk HPs hjemmeside https://www.support.hp.com