Support Model

Alert 1
  • Støtte nyheter 17 oct, 2017

Forhandler, Reservedeler LES MER

OK
500 GB 750 EVO SATA III 2,5 tum SSD

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Generell funksjon
    • Applikasjoner

Client PCs

• Kapasitet

500 GB (1 GB=1 mrd. byte) *Faktisk brukbar kapasitet kan være mindre (på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet)

• Formfaktor

2.5 tum

• Grensesnitt

SATA 6 Gb/s -grensesnitt, kompatibel med SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s -grensesnitt

• Dimensjon (WxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vekt

Maks 50 g

• NAND Type

Samsung NAND Flash Memory

• Styringsenhet

Samsung MGX controller

• Hurtigbufferminne

Samsung 512 MB LPDDR3

• Spesialfunksjoner
    • TRIM-støtte

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Full Disk Encryption (FDE)

• WWN Support

Ja

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Ytelse
    • Regelmessing lesing

Opptil 540 MB/s *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Regelmessig skriving

Opptil 520 MB/s *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Read (4KB, QD32)

Opptil 98,000 IOPS * Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Write (4KB, QD32)

Opptil 88,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Read (4KB, QD1)

Opptil 10,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Write (4KB, QD1)

Opptil 40,000 IOPS *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Environment
    • Power Consumption

Active Read/Write (Average): 2,1 W / 3,7 W, Idle: 50 mW, Device Sleep: 5 mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Pålitelighet (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Driftstemperatur

0 to 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Sjokk

1500 G, duration 0,5 m sec, 3 axis

• Programvare
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Warranty

Begrenset til 3 år eller 100 TBW

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør