Support Model

Alert 1
  • Støtte nyheter 17 oct, 2017

Forhandler, Reservedeler LES MER

OK
850 EVO SATA III 2,5tum SSD

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Generell funksjon
    • Applikasjoner

Client PCs

• Kapasitet

4,000 GB (1 GB=1 Billion byte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Formfaktor

2.5 inch

• Grensesnitt

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface

• Dimensjon (WxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vekt

Max 55 g

• NAND Type

Samsung V-NAND

• Styringsenhet

Samsung MHX Controller

• Hurtigbufferminne

Samsung 4 GB Low Power DDR3

• Spesialfunksjoner
    • TRIM-støtte

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Encryption (Class 0) TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)

• WWN Support

World Wide Name supported

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Ytelse
    • Regelmessing lesing

Up to 540 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Regelmessig skriving

Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 90,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 10,000 IOPS Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD1)

Up to 40,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Environment
    • Power Consumption

*Average: 3,6 W *Maximum:5,6 W (Burst mode) * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Pålitelighet (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Driftstemperatur

0 - 70 ℃ Operating Temperature

• Sjokk

1,500 G & 0.5 ms (Half sine)

• Programvare
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Warranty

5 Years Limited Warranty or 300 TBW Limited Warranty

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

For registrering av service på hvitevarer eller TV vennligst ring vår support telefon.

Åpningstider B2B support
Mandag til fredag | 08.00 til 17.00

For Printer-spørsmål vennligst besøk HPs hjemmeside https://www.support.hp.com