Support Model

Alert 1
  • Støtte nyheter 17 oct, 2017

Forhandler, Reservedeler LES MER

OK
850 EVO SATA III 2,5tum SSD

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Generell funksjon
    • Applikasjoner

Client PCs

• Kapasitet

500 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Formfaktor

2.5 inch

• Grensesnitt

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface

• Dimensjon (WxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vekt

Max. 55 g

• Lagringsminne

Samsung V-NAND

• Styringsenhet

Samsung MGX Controller

• Hurtigbufferminne

Samsung 512 MB Low Power DDR3

• Spesialfunksjoner
    • TRIM-støtte

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)

• WWN Support

World Wide Name supported

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Ytelse
    • Regelmessing lesing

Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Regelmessig skriving

Up to 520 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 98 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 90 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD1)

Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration

• Environment
    • Average Power Consumption (system level)

*Average: 2,5 W *Maximum: 3,5 W (Burst mode) * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Power consumption (Idle)

Max. 50 mW * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Tillatt spenning

5 V ± 5 % Allowable voltage

• Pålitelighet (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Driftstemperatur

0 - 70 °C Operating Temperature

• Sjokk

1500 G & 0,5 ms (Half sine)

• Accessories
    • Installation Kit

Not Available

• Programvare
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Warranty

5 Years Limited Warranty or 150 TBW Limited Warranty

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

※B2B- og utskriftssupport
Mandag til fredag | 08.00 til 17.00

For Printer-spørsmål vennligst besøk HPs hjemmeside https://www.support.hp.com