Support Model

SBB-SS08E

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Tilkobling
    • Videout

DVI Out

• Strøm
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz

• Power Consumption (Off Mode)

less than 0.5W

• Power Consumption (On Mode)

19W(Max) / 13W(Typical) / 17W(Rating)

• Power Consumption (Sleep Mode)

less than 0.5W

• Dimensjon
    • Mål sett (BxHxD)

321.6 x 203.4 x 35.1(w/o handle,foot : 312.4x194.2x32.4)

• Package Dimension (WxHxD)

432 x 269 x 95 mm

• Vekt
    • Vekt sett

1.3 kg

• Pakkevekt

2.1 kg

• Operation Conditions
    • Temperature

10℃~ 40 ℃

• Humidity

10~80 %

• Generell funksjon
    • Special

Cortex-A9 1GHz Quad Core CPU, 2D & 3D Graphics Engine -Up to 1920x1080. 32bpp -Supports OpenGL ES GPU, 8GB(2.65GB Occupied by O/S, 5.35GB Available) FDM/HDD/SSD, 1.5GB,48bit DDR3-933 (1866MHz) Memory, 10/100Mbps (MDC) Ethernet, USB 2.0 Port x 2, RJ-45, RS232 In/Out(Stereo), IR In, Audio In (HDMI1, HDMI2, AV/COMPONENT)

• Tilbehør
    • Included

Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries, User Manual, DVI to HDMI Cable (Short, Long), IR CABLE

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

For registrering av service på hvitevarer eller TV vennligst ring vår support telefon.

Åpningstider B2B support
Mandag til fredag | 08.00 til 17.00

For Printer-spørsmål vennligst besøk HPs hjemmeside https://www.support.hp.com