Spar turen til servicesenteret med Fjernsupport

Rask og praktisk hjelp hjemme eller på arbeidsplassen din
Lett og uproblematisk forbindelse
Førsteklasses teknisk support fra trente profesjonelle

Hva er Fjernsupport?

Samsung Fjernsupport gjør det mulig for en av våre spesialtrente kundeservicemedarbeidere å se og kontrollere din Samsung smarttelefon eller nettbrett fra et eksternt sted for å hjelpe deg direkte med produktet ditt.

Hva er Fjernsupport?

Samsung Fjernsupport gjør det mulig for en av dine spesialtrente kundeservicemedarbeidere å se og kontrollere din Samsung TV fra et eksternt sted for å hjelpe deg direkte med produktet ditt.

• Kan en Samsung kundeservicemedarbeider se meg via nettkameraet som er innebygd i TV-en?

Det er ingen mulighet for at en Samsung kundeservicemedarbeider kan få tilgang til ditt innebygde eller tilkoblede kamera uten ditt kjennskap. En medarbeider kan kun se hva som vises på TV-skjermen din. Med din tillatelse, hvis medarbeideren tilgår en app som bruker kameraet (Google Meet, MyFitness-app osv.) vil kamerabildet vises på TV-skjermen og være synlig for medarbeideren. Medarbeideren vil aldri tilgå denne typen apper mens vedkommende har forbindelse til TV-en din med mindre han/hun blir spesifikt bedt om det for å teste den spesifikke appens funksjonalitet. Du kan sette kameraet i lukket posisjon, trekke ut kameraets USB-kontakt eller sette på dekselet for å forhindre at medarbeideren ser deg mens vedkommende har tilgang til appen.
  • Ja, for at en Samsung kundeservicemedarbeider skal få tilgang til og kontrollere enheten din, må den være koblet til et stabilt høyhastighetsnettverk.
  • Ja, Fjernsupport-systemet lar kun Samsung koble til enheten din til én enkelt økt. Når forbindelsen er brutt, kan ikke Samsung koble seg til igjen uten at du har generert en ny PIN-kode.
  • Nei, Fjernsupport-systemet lar kun Samsung koble til enheten din til én enkelt økt. Når forbindelsen blir avbrutt, kan Samsung kun koble seg til igjen hvis du genererer en ny PIN-kode. Hvis du slår av TV-en, avsluttes økten øyeblikkelig.
  • Ja, en Samsung kundeservicemedarbeider vil kunne se det innkommende bildet. På denne måten kan medarbeideren fastslå om problemet skyldes inndata eller enheten. Eksempel: Hvis medarbeideren kobler seg til enheten og kan se en stripe i bildet, vet vedkommende at stripen blir skapt av det innkommende signalet og ikke av enheten. Hvis medarbeideren ikke kan se stripen, vet vedkommende at det er et problem med enheten.
  • Nei, Fjernsupport tilbys gratis til kundene våre. Samsung streber hele tiden etter å tilby kundene den beste støtten til produktene sine.
  • Når en Samsung kundeservicemedarbeider er koblet til enheten din, kan vedkommende kontrollere den som om de satt foran selve enheten. Hvis du må koble til Fjernsupport igjen, kan medarbeideren raskt gjennomgå hvilke innstillinger som har blitt endret siden forrige økt.