Hva betyr alle de forskjellige fargene på varslingslyset på min Galaxy Note II?

Last Update date : 2015.02.26

Enheten har en LED-indikator i øvre, venstre hjørne foran. Når skjermen er slått av, varsler LED-indikatoren deg om tapte Meldinger, Lavt batteri når enheten Lader og når du gjør Taleopptak. Her finner du type hendelse og tilhørende farge:

• Blå:
• Pulserer i forskjellige nyanser av blått når enheten slås på eller av.
• Blinker blått for tapt anrop, melding eller annet varsel.
• Blinker blått mens du gjør taleopptak.
• Rød:
• Lyser rødt når enheten er koblet til en lader og er i ferd med å lade.
• Blinker rødt når enheten er koblet til en lader, men det er problemer med ladingen.
• Blinker rødt når batteriet er lavt.
• Grønn:
• Lyser grønt når enheten er koblet til en lader og batteriet er fulladet.
• Blinkende grønt angir at batteriet er fulladet.

Du kan endre hvilke hendelser enheten skal varsle deg om. Fra startskjermen trykker du på Apper 1  Innstillinger 2  Display  3  LED-indikator og merker hendelsene du vil at enheten skal varsle deg om.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!