Slik registrerer du din Samsung TV

Har du en ny Samsung Smart TV? Registrer den nå og nyt flere tjenester. Vi forteller deg fordelene med å registrere produktet ditt og hvordan du gjør det. Det er to måter du kan registrere TV-en sin på: Direkte på TV-en eller ved å bruke Samsung Members-appen.

Fordeler med å registrere TV-en din

Ved å registrere produktene dine får du raskere tilgang til og støtte for alle tjenestene for de registrerte produktene dine fra én enkelt konto. Kontoen din gir deg også flere fordeler:

• Produktinformasjon er umiddelbart tilgjengelig for Samsung-kundeservice, så dokumenter kan enkelt finnes og forespørsler kan behandles raskere.
  • Last ned de nyeste håndbøkene, FAQ og instruksjoner.
  • Finn løsninger på spørsmålene dine på nettet ved å selv opprette en tjenesteforespørsel.
  • Følg opp statusen til tjenesten din på nettet.

Produktregistrering på din TV fra 2020

Etter å ha fullført registreringsprosessen trenger du ikke å bekrefte eller angi serienummeret hver gang lenger. TV-modeller fra 2020 har en ny og praktisk registreringsfunksjon som lar deg registrere produktet direkte fra TV-en. Du kan trenge serienummeret til TV-en din for å stille spørsmål om den eller for å be om kundeservice. Følg trinnene nedenfor for å registrere produktet på TV-en.

Trinn 1. Trykk på Hjem-menyen på fjernkontrollen og velg deretter Samsung-konto.

Samsung-kontomeny

Trinn 2.
Logg på Samsung-kontoen din. Du kan bruke den samme Samsung-kontoen som du brukte på  mobilenheten din.

Logg inn på Samsung-konto

Merk: Hvis du ikke har en Samsung-konto, må du opprette en for å fortsette med produktregistreringen.

Trinn 3. Velg TV-registrering under Min konto.

TV-registrering

Trinn 4. Velg Godta og registrer-knappen og registrer produktet etter å ha lest på TV-skjermbildet.

TV-registrering

Trinn 5. Når registreringen er fullført, trykker du på Enter for å Avslutte.

TV-registering

Merk: Skjermbildene og menyen på enheten er kun eksempler på engelsk – de er også tilgjengelige på språket i ditt land.

Registrer produktet ditt med Samsung Members

Installer Samsung Members-appen og logg inn på Samsung-kontoen din for å registrere Samsung-produkter. Følg trinnene nedenfor for å registrere produktet.

Trinn 1. Åpne Samsung Members-appen og velg Støtte nederst på skjermbildet.

Trinn 2. Velg Registrer.

Registrering med Samsung Members

Trinn 3. Velg registreringsmetoden: Skann QR-kode, Wi-Fi,manuell angivelse eller strekkode.

Registrering av produktet med skanneren
  • QR-kode: Skann produktets QR-kode, velg produkttype og angi eller skann modellnummeret.
  • Wi-Fi: Skann Wi-Fi, klikk på produktet du vil registrere og velg produkttypen.
  • Manuell angivelse eller strekkode: Velg produkttypen, skann deretter strekkoden eller angi produktserie-/modellnummeret manuelt.

Merk: Etiketten med QR-koden, strekkoden, modellnummeret og serienummeret befinner seg vanligvis på siden eller nedre del av produktet eller emballasjen. Du kan også sjekke QR-koden, modellnummeret og serienummeret ved å bruke fjernkontrollen: Hjem > Innstillinger > Støtte > Om denne TV-en

Feilsøking av problemer knyttet til registreringsproblemer

• Bruk av en VPN kan forårsake et tilkoblingsproblem. Vi anbefaler at du ikke bruker en VPN ved registrering.
  • Hvis du ikke kan registrere produktet ved hjelp av Samsung Members-appen, avinstaller den og installer den på nytt.

Merk:

• Skjermbilder og enhetsmenyen kan variere avhengig av enhetsmodellen og programvareversjonen.
  • Du kan også registrere produktet på Samsungs nettsted.