Slik kobler du en lydplanke til TV-en via Bluetooth

Selv om TV-en har sine egne innebygde høyttalere, kan eksterne høyttalere gi bedre lyd. Derfor bruker folk en lydplanke og hjemmekinosystem. Koble til din eksterne lydenhet, og nyt bedre lyd.

Tilkoble til lydplanken din via Bluetooth

En Bluetooth-forbindelse gir ikke samme lydkvalitet som HDMI, men den er elsket på grunn av fordelen ved at den er trådløs. Hovedutfordringen med Bluetooth er at forbindelsen kan være ustabil på grunn av eksterne faktorer som strømbrudd eller andre elektriske apparater. Følg trinnene nedenfor for å tilkoble dine eksterne høyttalere via Bluetooth.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen din for å få fram Smart Hub, og velg deretter Innstillinger.

Menyen Hjem Innstillinger

Trinn 2. Gå til Lydinnstillinger, og velg Lydutgang.

Menyen Lydutgang

Trinn 3. Velg listen over Bluetooth-høyttalere.

Liste over Bluetooth-høyttalere

Trinn 4. Velg Bluetooth-høyttaleren din, og velg deretter Tilkoble (Pair and Connect).

Bluetooth Tilkoble (Pair and Connect).

Merknad: Når tilkoblingen er fullført, dukker det opp et pop-up-vindu som bekrefter at Bluetooth-høyttaleren har blitt koblet til.

Feilsøking av problemer med Bluetooth-tilkoblingen

Metode 1: Koble fra strømledningen til den eksterne høyttaleren, og koble den til igjen.

Metode 2: Slett alle høyttalerne fra listen over Bluetooth-høyttalere på TV-en, og finn Bluetooth-høyttaleren din igjen og koble den til på nytt. (TV Startmeny  > Innstillinger > Lyd > Lydutgang > Bluetooth-høyttalerliste)

Feilsøking av lyd som spilles samtidig på begge høyttalere

Når du ser på TV og kobler til lydplanken via Bluetooth, og lyden spilles av samtidig fra lydplanken og TV-ens innebygde høyttaler, kan du justere lydutgangen på følgende måte.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen din for å få fram Smart Hub, og velg deretter Innstillinger.

Trinn 2. Velg Tilgjengelighet i menyen Generelt.

Multi Output Audio

Trinn 3. Velg Multi-Output Audio, og trykk på enter for å deaktivere.

Multi Output Audio

Merknad: Enhetsskjermbildene og menyen er bare et eksempel på engelsk, men de er også tilgjengelige på ditt språk.