Slik kontrollerer du TV-en din fra SmartThings-appen på mobilen

Hvis du har SmartThings-appen på smartenhetene dine, kan du kontrollere alle enhetene i hjemmet ditt fra SmartThings-appen. Med SmartThings kan du skape smarthjemmet du drømmer om.

Slik kontrollerer du TV-en din med SmartThings-appen til mobil

Smartthings-enheter.

Du kan koble SmartThings til TV-en din ved bruk av SmartThings-enheter. Følg instruksjonene nedenfor for å koble til SmartThings.

Før du kobler til SmartThings på TV-en din, så sørg for å slå på TV-en og laste ned SmartThings-appen på mobilen din.

Trinn 1. Trykk på SmartThings-appen på mobilen din.

Trinn 2. Trykk på Legg til (“+”-ikonet), og trykk på Enhet.

Trinn 3. Velg TV, og velg deretter Samsung.

Trinn 4. Velg TV på nytt, og velg deretter Start.

Trinn 5. Velg stedet og rommet du vil se på TV i, og trykk deretter på Neste.

Trinn 6. Mobilen din bør nå ha koblet seg til din Samsung TV. For produkter som er laget før 2020, kreves det en PIN-kode for å koble til TV-en.

Hvis du har SmartThings-appen på mobilen din og har tilkoblet SmartThings til TV-en din, kan du nå kontrollere TV-en via SmartThings-appen på mobilen.

Trinn 1. Start SmartThings-appen på mobilen din, trykk på TV-enhetskortet.

Trinn 2. Du kan velge TV på/av, innholdssøk, fjernkontroll og apper samt andre alternativer.

Trinn 3. I menyen Søk kan du søke etter TV-innhold via mobiltastaturet og starte innhold på TV-en ved å klikke på telefonen.

Trinn 4. I menyen Fjernkontroll kan du kontrollere TV-kanal, volum, hjem og innstillinger.

Merknad:

• TV-en din må allerede være lagt til i SmartThings som en enhet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.