/

Samsung MV900F

SAMSUNG MV900F

Samsung MV900F Ažurirajte svoj profil na društvenim mrežama autoportretom, grupnim snimkom ili slikom omiljenog mesta jednostavno kao kada ažurirate status. Samsungov fotoaparat MV900F poseduje pokretni ekran koji može da se rotira do 180º. Snimajte iz gornje ili donje perspektive da biste napravili upečatljivu i moćnu kompoziciju. Više nećete praviti slike za profil koje su snimljene pod lošim uglom. Funkcija Gesture Shot vam omogućava da kontrolišete zum i funkcije okidača kada je fotoaparat udaljen od vas, dok vam funkcija Beauty Palette pomaže da postignete izgled koji želite da pokažete. Jeste li spremni? Pritisnite taster SMART LINK da biste bežičnim putem otpremili novu fotografiju na omiljenu društvenu mrežu.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Jednostavno snimite autoportret ili bilo koji drugi snimak iz bilo kog ugla pomoću pokretnog ekrana i funkcije Gesture Shot na fotoaparatu MV900
 • Pre nego što ih odmah postavite na društvenu mrežu putem Wi-Fi veze i tastera SMART LINK, dodajte malo virtuelne šminke pomoću funkcije Beauty Palette i napravite savršenu sliku za profil

Snimite život iz svakog ugla

Snimite život iz svakog ugla
Pokretni ekran Postavite svoj najbolji autoportret na omiljenu društvenu mrežu–bez potrebe da tražite od drugih da vas slikaju. Pokretni ekran može da se rotira do 180º pa vam omogućava da jednostavno napravite autoportret koji će se sigurno svideti vašim prijateljima na Facebook-u. Takođe možete da snimate iz gornje ili donje perspektive kako biste zabeležili život iz svakog ugla.

Vidite svetlu stranu svake fotografije koju snimite

Vidite svetlu stranu svake fotografije koju snimite
BSI CMOS senzor od 16,3 megapiksela Tropski zalazak sunca, gradski pejzaž noću … savršeno snimite trenutke u slabom osvetljenju gde god da putujete pomoću fotoaparata MV900F. On poseduje BSI (Back Side Illuminated) CMOS senzor od 16,3 megapiksela, koji zahteva manje svetla za pravilnu ekspoziciju od običnih CMOS i CCD senzora. Čak i da je scena osvetljena samo blagim sjajem mesečine, sa fotoaparatom MV900F vaše fotografije će verno oslikavati scenu, baš onako kako je pamtite.

Bliže, šire, svetlije

Bliže, šire, svetlije
Zum od 5X / F2,5 25 mm objektiv / 16,3 megapiksela Kada snimate slike ovako dobrim fotoaparatom, napravite fotografije od kojih će svaka biti posebna. Optički zum od 5x vam omogućava da snimite sjajne slike u krupnom planu, čak i iz zadnjeg reda. Sedite u prednjem redu? Širokougaoni objektiv od 25 mm vam omogućava da snimite sve što se dešava na sceni. A u kombinaciji sa senzorom od 16,3 megapiksela i otvorom blende od F2,5, moći ćete da snimate fotografije visokog kvaliteta – čak i pri slabom osvetljenju.

Kompaktna veličina, puna HD snaga

Kompaktna veličina, puna HD snaga
Snimanje Full HD 1080 30p filmova Napravite kućne filmove dostojne vašeg Full HDTV-a. Osim toga što snima fotografije profesionalnog kvaliteta, MV900F može da snima i Full HD video u rezoluciji 1920 x 1080 sa živopisnim bojama i neverovatno oštrim detaljima. A njegov H.264 format omogućava duže snimanje od fotoaparata sa MJPEG videom pa ćete moći da zabeležite više dešavanja. Zatim povežite MV900F sa HDTV-om i gledajte sjajne HD snimke u udobnosti dnevnog boravka.
Delite i čuvajte fotografije, bez obzira gde se nalazite

Delite i čuvajte fotografije, bez obzira gde se nalazite

Wi-Fi povezivanje pomoću tastera SMART LINK Ugrađeni Wi-Fi i taster SMART LINK vam omogućavaju da posebne trenutke delite u pokretu. Otremite fotografije na Facebook, Picasa, Photobucket ili ih pošaljite e-poštom direktno sa fotoaparata. Fotografije takođe možete bezbedno da čuvate na uslugama za skladištenje „u oblaku“ Cloud, pošaljete na pametni SMART telefon ili tablet pomoću aplikacije Mobile Link i koristite funkciju Auto Backup kako biste ih kopirali na računar–sve to bez kabla.

Napravite glamuroznu sliku za profil

Napravite glamuroznu sliku za profil
Beauty Palette Čak i ako još niste spremni da napravite svoju sliku u krupnom planu, ipak možete da napravite savršenu sliku za profil na društvenoj mreži. Izaberite jedan od sedam različitih stilova šminke pomoću kojih ćete moći da promenite boju karmina, maskare, rumenila–pa čak i očiju. Možete da sakrijete nedostatke, ugladite kožu i napravite lice mršavijim.
Bogate boje na širokom ekranu osetljivim na dodir

Bogate boje na širokom ekranu osetljivim na dodir

AMOLED ekran od 3,3” osetljiv na dodir Živopisne, superiorne boje. Visok kontrast. Širok ugao gledanja. Bez obzira na to kako ga gledate, WVGA AMOLED ekran od 3,3" uvek ostavlja bez daha. Pripremajte snimke i pregledajte fotografije na ekranu izuzetne jasnoće–čak i pod direktnim sunčevim svetlom. A zahvaljujući kapacitivnoj tehnologiji za osetljivost na dodir, ekran pruža intuitivnu navigaciju koja čini da korišćenje funkcija poput Motion Photo bude još zabavnije.
Poželite dobrodošlicu novom načinu snimanja autoportreta

Poželite dobrodošlicu novom načinu snimanja autoportreta

Gesture Shot Funkcija Gesture Shot vam omogućava da snimate autoportrete ili grupne fotografije kada se fotoaparat nalazi van vaših ruku. Nagnite fotoaparat nagore tako što ćete ga osloniti na pokretni ekran. Zamahnite rukom u smeru kretanja kazaljki na satu da biste zumirali ili u suprotnom smeru da biste umanjili prikaz. Zatim dvaput pomerite ruku gore i dole da biste aktivirali okidač i snimili savršen snimak bez korišćenja ruku.
Snimanje pri slabom osvetljenju

Snimanje pri slabom osvetljenju

Bilo da se nalazite u kafeu osvetljenom svećama ili šetate noću, snimite vaš objekat pod najboljim mogućim svetlom. Režim snimanja pri slabom osvetljenju automatski bira najbolje podešavanje, snima tri fotografije uzastopno, a zatim ih sklapa u jednu jasnu, svetlu sliku sa minimalnom količinom zamućenja ili šuma.Dvostruko snimanje

Dvostruko snimanje

Pomoću funkcije dvostrukog snimanja koju poseduje model MV900F možete da snimate fotografije od 16 megapiksela, čak i dok snimate Full HD video zapis, tako da ne morate da zapostavite album sa uspomenama kada snimate akciju uživo. Snimite svaki krug trke štafeta. Dok pobednik prelazi ciljnu liniju, jednostavno pritisnite dugme okidača. Snimićete vatreno bodrenje gledalaca tokom trke u video zapisu i imaćete prelepu fotografiju nasmejanog pobednika–sve to u neverovatnom kvalitetu.
Funkcija Picture in Picture (fotografije / filmovi)

Funkcija Picture in Picture (fotografije / filmovi)

Funkcija Picture in Picture (fotografije / filmovi) vam omogućava da istovremeno prikažete dve slike. Jednostavno umetnite jednu sliku u drugu, a zatim podesite veličinu i položaj. U fotografije možete čak da umetnete i video klip. Završili ste? Odmah otpremite trenutke na YouTube ili omiljenu društvenu mrežu da biste ih podelili sa ostatkom sveta.


HDR Plus

HDR Plus

Snimajte uspomene i kreirajte umetnost–istovremeno! Funkcija HDR (High Dynamic Range) Plus podešava kontrast slike i kreira efekat filtera kojim boje dolaze do izražaja. Rezultat su izuzetno nadrealne fotografije koje izražavaju vašu umetničku stranu.
Motion Photo

Motion Photo

Funkcija Motion Photo vam omogućava da zamrznete okruženje oko objekta koji se kreće kako biste kreirali čudesne slike. Snimite prijatelja koji pleše dok svi oko njega stoje poput statua–kao u najnovijem holivudskom hitu. Jednostavno napravite snimak, a zatim protrljajte oblast na ekranu na kojoj želite da se odvija radnja. Fotografija oko te oblasti će se zamrznuti–tako je jednostavno.
HDMI

HDMI

Za povezivanje fotoaparata / kamere direktno sa TV-om, računarom ili DVD plejerom dovoljan vam je samo jedan HDMI kabal. Pravljenje video snimaka profesionalnog kvaliteta sa fotoaparatom / kamerom je podjednako lako kao i njihovo deljenje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije EC-MV900FBPWE3

Senzor slike

 • Tip senzora

  BSI CMOS

 • Efektivni pikseli

  Približno 16,3 megapiksela

 • Ukupan broj piksela

  Približno 17,0 megapiksela

Objektiv

 • Žižna daljina

  4,5 mm (ekvivalentno 25 mm u formatu od 35 mm)

 • F No.

  F2,5 (W) ~ F6,3 (T)

 • Optički zum

  5x

 • Digitalni zum

  Režim za fotografije: 1–5x

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Stabilizacija slike

 • Režim

  OIS (optička stabilizacija slike)

Ekran

 • Tip

  AMOLED

 • Veličina

  3,3"

 • Funkcija

  3,3" wVGA

Fokusiranje

 • Tip

  Multi AF, Center AF, Face Detection AF, Smart Touch AF, Smart Face Recognition AF, One Touch Shooting AF

 • Opseg

  Normalni režim: 80 cm ~ beskonačnost (široki ugao), 250 cm ~ beskonačnost (telefoto), Makro: 5 cm ~ 80 cm (široki ugao), 100 cm ~ 250 cm (telefoto), Automatski makro: 5 cm ~ beskonačnost (široki ugao), 100 cm ~ beskonačnost (telefoto)

Brzina okidača

 • Brzina okidača

  Program: 1 ~ 1/2.000 sek., Night: 8 ~ 1/2.000 sek. (AEB, continuous : 1/4 ~ 1/2.000 sek.), Smart Auto: 1/8 ~ 1/2.000 sek.

Ekspozicija

 • Kontrola

  Program AE

 • Merni sistem

  Multi, Spot, Center Weighted, Face Detection AE

 • Kompenzacija

  ±2 EV (1/3 EV koraka)

 • U skladu sa ISO standardom

  Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Blic

 • Režim

  Auto, Auto & Red-eye reduction, Fill-in, Slow sync, Off, Red-eye fix

 • Opseg

  Široki ugao: 0,2 m ~ 4,6 m(ISO), Telefoto: 0,5 m ~ 1,2 m (ISO)

 • Vreme punjenja

  Približno 4 ~ 5 sek.

Balans bele boje

 • Režim

  AWB, Datlight, Cloudy, Fluorescent_H, Fluorescent_L, Tungsten, Custom

Fotografija

 • Režim

  Režim: Smart Auto / Program / Scene / Live Panorama / Gesture Shot / Low Light Shot / Beauty Shot / HDR Plus / Split Shot / PIP / Magic Frame / My Magic Frame / 3D Photo

Reprodukovanje slika

 • Reprodukovanje slika

  Single Image / Thumbnails / Slide Show / Gesture View

Dodavanje datuma

 • Dodavanje datuma

  Date&Time / Date / Off (po izboru korisnika)

Video zapis

 • Snimanje

  1920 x 1080 (30p , 15p), 1280 x 720 HQ (30p, 15p), 1280 x 720 SQ (30p, 15p), 640 x 480 (30p, 15p), 320 x 240 (120p, 30p, 15p), 320 x 240 veb (30p, 15p)

 • Efekat

  Miniature, Vignetting, Half Tone Dot, Sketch, Fish Eye, Classic, Retro, Pallet, Effect 1, Pallet Effect 2, Pallet Effect 3, Pallet Effect 4

 • Uredi

  Pauziranje tokom snimanja i reprodukcije, snimanje fotografija, skraćivanje vremena

Skladištenje

 • Medijumi

  Micro SD kartica (garantovano do 2 GB), SDHC (garantovano do 32 GB), SDXC (garantovano do 64 GB)

 • Format datoteke

  Jpeg, MP4 (Video: AVC / H.264, Audio: AAC)

 • Veličina slike

  16 M: 4608 x 3456, 14 M: 4608 x 3072, 10 M: 3648 x 2736, 12 M: 4608 × 2592, 5 M: 2592 x 1944, 3 M: 1984 x 1488, 2 MW:
  1920 x 1080, 1 M: 1024 x 768

Interfejs

 • Digitalni izlazni priključak

  USB 2.0

 • Audio

  Mikrofon: Mono, Ugrađeni zvučnik: Mono

 • Video izlaz

  AV: NTSC, PAL (po izboru korisnika), HDMI 1.3: NTSC, PAL (po izboru korisnika), HDMI tip D

 • Ulaz za jednosmernu struju

  4,2 V

Napajanje

 • Izvor napajanja
  Tip

  Punjiva baterija: BP-88B (AD43-00204A) min 880mAh, 3,7 V, Punjač: AD5055 (adapter za naizmeničnu struju), Vrsta konektora: Micro USB (AD39-00190A) * Isporučene stavke će se možda razlikovati u zavisnosti od regiona prodaje.

Fizička specifikacija

 • Dimenzije
  Dimenzije (ŠxVxD)

  98,5 x 59,95 x 17,2 mm

 • Težina

  132 g (bez baterije i memorijske kartice)

 • Radna temperatura

  0 - 40°C

 • Vlažnost pri radu

  5 - 85%

Softver i operativni sistem računara

 • Komplet softvera za računar

  PC S / W

 • Kompatibilni operativni sistem

  Windows XP SP2 / Vista / Windows 7/ Mac OS 10.5 ili noviji

Opšti sistemski zahtevi

 • Za Macintosh računare

  Power Mac G3 ili noviji, Mac OS 10.5 ili noviji, minimum 256 MB RAM, 110 MB slobodnog prostora na čvrstom disku, Mac OS 10.5 or higher,RAM Minimum 256 MB RAM (512 MB or more recommended), Hard disk capacity Minimum 110 MB, USB 2.0 port, CD ROM Drive

 • Za operativni sistem Windows

  CPU: Intel® Core™ 2 Duo 1.66 GHz or higher/AMD Athlon X2 Dual-Core 2.2 GHz or higher RAM: Minimum 512 MB RAM (1 GB or more recommended) OS*: Windows XP SP2, Windows Vista, or Windows 7 Hard disk: capacity 250 MB or more (1 GB and above recommended) Others: • 1024 X 768 pixels, 16-bit color display compatible monitor (1280 X 1024 pixels, 32-bit color display recommended) • USB 2.0 port • nVIDIA Geforce 7600GT or higher/ATI X1600 series or higher • Microsoft DirectX 9.0c or higher

Bežično

 • Bežično

  Da (Deljenje na društvenim mrežama, e-pošta, Mobile Link, Remote Viewfinder, Auto Backup, AllShare Play, oblak)

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING