Kreiraj velika dela

Izaberi svoj telefon

VIDI SVE MOBILNE TELEFONE >

Oslobodi svoj telefon

Galaxy S8 i S8+

Sruši barijere u svom svetu sa Galaxy S8 i S8+. Otkrij najveći, najimpresivniji ekran na mobilnom uređaju ove veličine, kameru napravljenu da uhvati svaki momenat i sačuvaj svoje podatke uz napredni skener oka.

SAZNAJ VIŠE
Samsung Galaxy S8

Galaxy Note8


Infinity displej veličine 6,3 inča je najveći ekran za Galaxy Note8 koji i dalje komotno leži u ruci. Koristi S Pen olovku za sasvim novi način komunikacije. Sa dual kamerom snimi čiste fotografije noću, kao i fotografije koje izgledaju savršeno mirno čak i kada se kamera trese, a uz 2x optički zum imaćeš čist snimak i sa veće daljine.

Saznaj više
Galaxy Note8

Galaxy A

Proširi svoj pogled

Nova generacija Galaxy A telefona sa Infinity displejom je pravi izbor za tvog svakodnevnog saputnika. Njegov prekrasni, veliki ekran nudi prošireno vidno polje s koga nećeš skinuti pogled.

VIDI SVE PROIZVODE
Galaxy A8 (2018)

Galaxy J

Elegantan i pristupačan

Nova Samsung Galaxy J serija je osmišljena tako da je krasi neverovatna ujednačena metalna završna obrada bez isturenosti kamere i da odlično leži u ruci.

VIDI SVE PROIZVODE
Galaxy J

Telefoni za svaku priliku

Galaxy Xcover i ostali

Od otključanih i telefona bez ugovorne obaveze kao i Galaxy Xcover, telefona stvorenog za život u pokretu, naćićeš rešenje koje će ispuniti svaki zahtev.

VIDI SVE PROIZVODE
Galaxy Xcover