/

WB850F

SAMSUNG WB850F

WB850F Od ulica istorijskih gradova do bujnih prašuma, kompaktni Samsung WB850F predstavlja savršenog saputnika. Iako je jednostavan za nošenje, opremljen je sa 21x optičkim zumom i sa širokougaonim objektivom od 23 mm. Stvarajte slikovne putopise za pamćenje — ispunjene detaljnim krupnim planovima i veličanstvenim pejzažima — koje ćete jedva čekati da podelite sa drugima, a nećete morati. Ugrađena Wi-Fi povezanost vam omogućava da otpremate slike na lokacije vaših omiljenih društvenih mreža sa bilo koje pristupne tačke na svetu. Dobra stvar je što WB850F poseduje i GPS funkcionalnost koja vam omogućava da mapirate svoju lokaciju i u realnom vremenu pristupate informacijama o lokaciji. Spremite se za pametniji život uz WB850F.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Kontrola izvršenja
Zatvori iskačući prozorčić

Funkcije

 • Putujte pametnije sa savršenim saputnikom—
  Samsung WB850F sa 21x zumom, Wi-Fi vezom i GPS-om.

Proširite svoj opseg fotografskih mogućnosti

Proširite svoj opseg fotografskih mogućnosti
21x optički zum,širokougaoni objektiv od 23 mm Istražite — i snimite — ceo svet pomoću WB850F. 21x optički zum obezbeđuje da fotografije na velikim udaljenostima budu oštre. Bez obzira da li ste u zoološkom vrtu ili na safariju, sa bezbedne razdaljine napravite fotografiju kao da se nalazite pored lava. WB850F poseduje i širokougaoni objektiv od 23 mm, koji pokriva vidno polje koje je veće nego što ljudsko oko može da vidi bez pomagala. Uhvatite sve veličanstvene vrhove planinskog venca jednim snimkom.

Vidite svetlu stranu svake fotografije koju snimite

Vidite svetlu stranu svake fotografije koju snimite
BSI CMOS senzor sa 16,2 megapiksela Tropski zalazak sunca, noćna panorama grada… savršeno zabeležite slabo osvetljene trenutke kad god putujete sa WB850F. On poseduje BSI (Back Side Illuminated – senzor sa pozadinskim osvetljenjem) CMOS senzor od 16,2 megapiksela, kome je potrebno manje svetla za pravilnu ekspoziciju u odnosu na konvencionalne CMOS senzore i CCD senzore. Čak i ako je trenutak osvetljen samo sa nežnim belim mesečevim sjajem, uz pomoć uređaja WB850F, vaše fotografije će sigurno odgovarati vašim uspomenama.

Neka vaše lokacije budu blistave

Neka vaše lokacije budu blistave
3,0" VGA AMOLED ekran Bez obzira da li se sunčate na plaži ili idete u obilazak usred dana, ponesite WB850F sa sobom. Tanak i lagan VGA AMOLED ekran od 3,0" obezbeđuje zagasitiju crnu i življe boje u odnosu na konvencionalne TFT-LCD ekrane. Iz svakog ugla, slike su oštrije, živahnije i lakše se posmatraju, čak i pod odbljeskom popodnevnog sunca.

Kompaktna veličina; Full HD snaga

Kompaktna veličina; Full HD snaga
Snimanje filmova u Full HD formatu Ostavite vašu kameru , ali i dalje stvarajte kućne video snimke dostojne vašeg HDTV od 1080p. Pored snimanja fotografija profesionalnog kvaliteta, WB850F snima 1920 x 1080p Full HD video pri 30 kadrova u sekundi, sa izuzetno realističnom bojom i izuzetno oštrim detaljima. Sem toga, njegov H.264 format omogućava duže snimanje nego kod fotoaparata za MJPEG video, tako da možete snimiti više akcije. Zatim povežite svoj WB850F uređaj sa HDTV-om i posmatrajte svoje blistave HD snimke u udobnosti vaše dnevne sobe.
Jednostavno momentalno deljenje i čuvanje

Jednostavno momentalno deljenje i čuvanje

Wi-Fi veza Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, sve posebne i uzbudljive trenutke možete da delite u pokretu. Fotografije možete da postavite na Facebook™, Picasa™, Photobucket™ ili da ih pošaljete direktno sa fotoaparata e-poštom. Video snimke takođe možete da otpremite na YouTube, zatim uživajte i čekajte komentare. WB850F vam omogućava da otpremite fotografije na uslugu Cloud sistema pa nikad nećete morati da brinete o tome da ćete izgubiti slike dok ste u pokretu niti o propuštenoj šansi zbog ograničene veličine memorije. Funkcija TV Link vam omogućava da slike prikažete na velikom TV ekranu bežičnim putem. Slike takođe možete da sačuvate na računar samo jednim klikom pomoću funkcije Auto Backup. Više nema potrebe da tražite kabl jer je sve tako jednostavno.

Potpuna kontrola

Potpuna kontrola
Režim za potpunu ručnu kontrolu (A / S / M) Režim za potpunu ručnu kontrolu vam omogućava punu kontrolu kako biste mogli da snimite fotografije baš onako kako želite. Podešavanja Aperture Priority i Shutter Priority vam omogućavaju da eksperimentišete sa dubinom polja i brzinom okidača pa možete da snimate objekte koji se kreću brzo pri slabom osvetljenju. Uz Samsung fotoaparate, vaša kreativnost je na prvom mestu.
Mapirajte je i zabeležite sa ugrađenim GPS-om

Mapirajte je i zabeležite sa ugrađenim GPS-om

GPS (Live Landmark) Unapredite svoja putovanja pomoću GPS funkcije. Live Landmark, funkcija proširene realnosti zasnovane na lokaciji, vam omogućava da pristupate informacijama o zanimljivim tačkama ispred vas. Morate da se krećete po gradu? Preuzmite karte i pronađite svoj put pomoću aplikacije MapView. Zatim koristite Digitalni kompas da vidite u kome smeru ste okrenuti i koliko ste udaljeni od odredišta. Da biste odredili lokaciju fotografije koju ste pre izvesnog vremena napravili, pređite u Photo View, koji će označiti mesto na mapi.
Fotografija ili video snimak? Dvostruko snimanje vam omogućava oboje

Fotografija ili video snimak? Dvostruko snimanje vam omogućava oboje

Dvostruko snimanje Funkcija dvostrukog snimanja uređaja WB850F vam omogućava da snimite do šest fotografija od 10 megapiksela istovremeno snimajući full HD video. Sada možete da uhvatite svaki sekund uzbudljive duge trke na video snimku uz predivnu fotografiju pobedničkog osmeha — a oboje sa neverovatnim detaljima.

Vidite rezultat koji ćete dobiti

Vidite rezultat koji ćete dobiti

Live Panorama Pomoću funkcije Live Panorama možete da snimite svaki vrh dugačkog planinskog venca ili svaki neboder u veličanstvenom urbanom pejzažu i kreirate sjajne panoramske slike od 180º. A sliku možete da pregledate na LCD ekranu čak i pre nego što je snimite. Držite dugme okidača, pređite fotoaparatom preko scene i pogledajte rezultat i pre nego što ga dobijete.
Pretvorite život u umetnost

Pretvorite život u umetnost

Artistic Brush Artistic Brush je zabavna nova funkcija koja crta vaš život. Ona može da pretvori bilo koji portret, pejzaž ili trenutak u crno-belu skicu, a zatim da ih oboji poput umetnika! Pohvalite se svojom umetničkom animacijom na LCD ekranu fotoaparata svojim prijateljima i porodici.
Prikažite obe strane priče

Prikažite obe strane priče

PIP (fotografije / filmovi) Snimak „slika u slici“ vam omogućava da jednu sliku ili film umetnete u drugi kako biste u potpunosti zabeležili priču koju želite da podelite. Snimite fotografiju prijatelja na kuglanju, a zatim je kombinujte sa slikom društva koje se raduje pogotku.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije EC-WB850FBPBE3

Senzor slike

 • Tip senzora

  CMOS

 • Efektivni pikseli

  Približno 16,2 megapiksela

 • Ukupan broj piksela

  Približno 16,8 megapiksela

Objektiv

 • Žižna daljina

  Schneider-KREUZNACH 21x zum objektiv f = 4,1 ~ 86,1 mm (ekvivalentna vrednost za 35 mm film: 23 ~ 483 mm)

 • F No.

  2,8 (Š) ~ 5,9 (T)

 • Digitalni zum

  Režim za fotografije: 1,0x ~4,0x
  Režim reprodukcije: 1,0x ~ 9,4x (u zavisnosti od veličine slike)
  Pametno zumiranje 1,33x

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Stabilizacija slike

 • Režim

  DUAL IS (optička + digitalna stabilizacija slike)

Ekran

 • Tip

  AMOLED

 • Veličina

  3,0" (7,62 cm)

 • Funkcija

  3,0"(7,62 cm) VGA (640 x 480) 614k tačaka (PenTile)

Fokusiranje

 • Tip

  TTL automatsko fokusiranje (centar AF, više AF, praćenje AF, prepoznavanje lica AF, prepoznavanje lica AF, izbor AF)
  * Ručno fokusiranje

 • Opseg

  Normalno: 80 cm ~ beskonačnosti (široko), 350 cm ~ beskonačnosti (telefoto)
  Makro: 10 cm ~ 80 cm (široko), 150 cm ~ 350 cm (telefoto)
  Automatski makro: 10 cm ~ beskonačnosti (široko), 150 cm ~ beskonačnosti (telefoto)
  Ručno: 10 cm ~ beskonačnosti (široko), 150 cm ~ beskonačnosti (telefoto)

Brzina okidača

 • Brzina okidača

  Pametno automatski: 1/8 ~ 1/2.000 sek., Program: 1 ~ 1/2.000 sek., Noć: 8 ~ 1/2.000 sek., Ručno: 16 ~1/2.000 sek.

Ekspozicija

 • Kontrola

  Program AE, prioritet otvora blende AE, prioritet okidača AE, ručna ekspozicija

 • Merni sistem

  Višestruko, u tački, u centru, prepoznavanje lica AE

 • Kompenzacija

  ±2 EV (1/3 EV koraka)

 • U skladu sa ISO standardom

  Auto, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Blic

 • Režim

  Automatski, automatski sa uklanjanjem efekta crvenih očiju, doblicavanje, spora sinhronizacija, blic isključen, popravljanje efekta crvenih očiju

 • Opseg

  Široko: 0,3 m ~ 4,96 m (ISO auto), Telefoto: 0,5 m ~ 2,35 m (ISO auto)

 • Vreme punjenja

  Približno 6 sek.

Balans bele boje

 • Režim

  Auto balans bele, dnevno svetlo, oblačno, flouroscentno_V, flouroscentno_N, sijalica, prilagođeno, K

Fotografija

 • Režim

  * Režim (točkić): 1) Smart Auto, 2) Program, 3) A / S / M, 4) Scena, 5) MAGIC Plus, 6) Wi-Fi, 7) GPS, 8) Film
  * Smart Auto: Portret, noćni portret, noć, portret sa pozadinskim svetlom, pozadinsko svetlo, pejzaž, bela, makro, makro tekst, stativ, akcija, makro boja, prirodna zelena, plavo nebo, zalazak sunca, vatromet
  * Scena: Lep snimak, noć, pejzaž, tekst, zalazak sunca, svitanje, pozadinsko svetlo, plaža i sneg
  * MAGIC Plus: Panorama, 3D fotografija, magični kadar, podeljeni snimak, samosnimanje, umetnička slika, HDR, CMM
  * Panorama: Panorama uživo / 3D panorama / akciona panorama
  * Wi-Fi: MobileLink, Remote Viewfinder, društvene mreže, e-pošta, SkyDrive, Auto Backup, TV Link
  * Uređaj: Jedan, naizmeničan (8fps, 5fps, 3fps), BKT(WB, AE), predsnimak
  * Samookidač: Isključen, 2 sek., 10 sek., dupli (10 sek., 2 sek.)

Reprodukovanje slika

 • Reprodukovanje slika

  Jedna slika, sličice, napredni slajd-šou, filmski snimak, pametni album, kreativni Movie Maker

Dodavanje datuma

 • Dodavanje datuma

  Datum i vreme, Datum, Isključeno (po izboru korisnika)

Video zapis

 • Snimanje

  * Pametni film: Pejzaž, plavo nebo, prirodna zelena, zalazak sunca
  * Veličina filma: 1920 x 1080 (30 fps), 1280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (30 fps), WEB (QVGA, 30 fps, 30 s)
  * Velika brzina: 480 fps (176 x 128), 240 fps (384 x 288)
  * 18x optički zum (Maksimalno vreme snimanja: 20 min)
  * Audio: Utišano, normalno, živ zvuk, audio zumiranje
  * Dvostruko snimanje (film 1280p pri 30 pfs & fitografija 10 M piksela)

 • Efekat

  * Pametni filter: Paleta - efekat 1, paleta - efekat 2, paleta - efekat 3, paleta - efekat 4, minijatura, ukrasiti vinjetom, rasterske tačkice, skica, riblje oko, klasik, retro

 • Uredi

  Pauziranje tokom snimanja i reprodukcije, snimanje fotografija, skraćivanje vremena

Skladištenje

 • Medijumi

  Unutrašnja memorija: Nije primenjivo
  Spoljna memorija: SDSC (garantovano do 2GB), SDHC (garantovano do 32GB), SDXC (garantovano do 64GB)

 • Format datoteke

  * Fotografije: JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0
  * Video klip: MP4 (Video: MPEG4, AVC / H.264, Audio: AAC)

 • Veličina slike

  16 M: 4608 x 3456, 14MP: 4608 x 3072
  12M W: 4608 x 2592, 10M: 3648 x 2736
  8M (1:1): 2832 x 2832
  5M: 2592 x 1944, 3 M: 1984 x 1488
  2 MW: 1920 x 1080, 1 M: 1024 x 768

Interfejs

 • Digitalni izlazni priključak

  USB 2.0

 • Audio

  Mikrofon: stereo
  Ugrađeni zvučnik: Mono

 • Video izlaz

  AV: NTSC, PAL (po izboru korisnika)

 • Ulaz za jednosmernu struju

  4,2 V

Napajanje

 • Izvor napajanja
  Tip

  Punjiva baterija: SLB-10A
  Tip konektora: mikro USB (5-pinski)

Fizička specifikacija

 • Dimenzije
  Dimenzije (ŠxVxD)

  109,6 x 61,9 x 24,9 (35,1) mm

 • Težina

  226 g (bez baterije i memorijske kartice)

 • Radna temperatura

  0 ~ 40°C

 • Vlažnost pri radu

  5 ~ 85%

Softver i operativni sistem računara

 • Komplet softvera za računar

  Intelli-studio, kreativni Movie Maker, Auto Backup, menadžer preuzimanja karte (Preuzimanje sa mreže pomoću aplikacije iLinker)

 • Kompatibilni operativni sistem

  Windows XP SP2 / Vista / 7

Opšti sistemski zahtevi

 • Za Macintosh računare

  Intel Mac ili noviji
  Mac OS 10.4 ili novija verzija
  Najmanje 256 MB RAM
  Minimum 110 MB raspoloživog prostora na čvrstom disku
  USB port
  CD-ROM uređaj

 • Za operativni sistem Windows

  Računar sa procesorom boljim od Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz ili novijim
  Najmanje 512 MB RAM memorije (preporučuje se preko 1 GB)
  Windows XP SP2 / Vista / 7
  250 MB raspoloživog prostora na čvrstom disku (1GB ili više se preporučuje)
  USB 2.0 port
  CD-ROM uređaj
  nVIDIA Geforce 7600GT ili novija verzija / Ati X1600 serija ili novija verzija
  Monitor sa rezolucijom 1024 x 768 piksela i 16-bitnim prikazom boja
  (1280 x 1024, preporučuje se monitor sa 32-bitnim prikazom boja)
  Microsoft DirectX 9.0c ili noviji

Bežično

 • Bežično

  MobileLink, Remote Viewfinder, društvene mreže, e-pošta, SkyDrive, Auto Backup, TV Link

Podrška

Korisničko uputstvo

8.61 MB, pdf, SRPSKI

2013.01.28

Ostali priručnici (2)

Softver (23)

 • Uređaj(instalacija)

  Win XP/Vista/Windows 7, 14.14 MB, zip, КОРЕАН, ENGLESKI, КИНЕСКИ, КИНЕСКИ, FRANCUSKI, NEMAČKI, ITALIJANSKI, ЈАПАНСКИ, РУСКИ, ŠPANSKI

  Verzija : 3.1.26.1

  2012.06.18 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  Inteli-Studio version 3.1.26.1
 • Uređaj(instalacija)

  Win XP/Vista/Windows 7, 1.41 MB, exe, Мулти Лангуаге

  Verzija : 1.0.0.5

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  This is the Samsung Map Download Manager.
  It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.

  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.
 • Vodič za instalaciju

  All OS, 0.24 MB, pdf, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  This is the guide to update the WB850F map data.
  To install manually map data, please refer to this guide.

  - It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.
  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.
 • Ispravka

  All OS, 133.78 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : 120509

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  This is the BASE MAP for WB850F. (9. May. 2012)

  [Country]
  All the countries required.

  [Improvement]
  Fixed Arabic error.

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  open market

  4. Description
  - Introducing WB850F map data file, please find the How To Update Guide.
  - It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.
  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.
 • Ispravka

  All OS, 127.78 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  This is the MAP data for WB850F.

  [Country]
  - AUSTRALIA
  - NEW ZEALAND

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  open market

  4. Description
  - Introducing WB850F map data file, please find the How To Update Guide.
  - It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.
  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.
 • Ispravka

  All OS, 166.82 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  This is the MAP data for WB850F.

  [Country]
  - VIETNAM
  - THAILAND
  - HONG KONG
  - TAIWAN
  - INDONESIA
  - PHILIPPINES
  - MALAYSIA
  - SINGAPORE

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  open market

  4. Description
  - Introducing WB850F map data file, please find the How To Update Guide.
  - It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.
  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.
 • Ispravka

  All OS, 94.27 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  This is the MAP data for WB850F.

  [Country]
  - India

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  open market

  4. Description
  - Introducing WB850F map data file, please find the How To Update Guide.
  - It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.
  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.
 • Ispravka

  All OS, 160.56 MB, zip, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.04.25 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  This is the MAP data for WB850F.

  [Country]
  LATIN AMERICA
  - ARGENTINA
  - BRAZIL
  - PERU
  - VENEZUELA
  - CHILE
  - COLOMBIA

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  open market

  4. Description
  - Introducing WB850F map data file, please find the How To Update Guide.
  - It would not be necessary to setup after download if you used Samsung Map Download Manager.
  - By national policy, Korean map data is possible only from Samsung Map Download Manager,
  and Chinese map is possible only from the bundle CD of the products.

Firmver (4)

 • Ažuriraj datoteku

  All OS, 59.33 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : 210086

  2013.01.08 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  [WB850] The latest F/W (210086)

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  Open Market

  4. Description
  -Other bugs have been fixed.
 • Ažuriraj datoteku

  All OS, 59.18 MB, zip, Мулти Лангуаге

  Verzija : 206276

  2012.07.09 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  1. Title
  [WB850] The latest Firmware (ver.206276)

  2. Applicable Model
  WB850F

  3. Carrier or Corporate Customer
  Open Market

  4. Description

  GPS Firmware update is included in this version.
  After Firmware ver.206276 upgrade, GPS Firmware upgrade will automatically start when turning on the camera, so do not remove neither battery nor memory card during the upgrading process.

  To upgrade firmware by manual please refer to the Upgrade guide attached.

  [ In this Firmware upgrade ]
  - Date imprint setting problem is fixed.
  - WiFi Direct connecting problem with Galaxy S3 is fixed.
  - Connecting problem with WiFi Hidden AP is fixed.
  - WiFi Compatibility and other bugs are fixed.


  [ v205256 version Firmware upgrade ]
  - GPS performance & Battery consumption have been improved.
  - Wi-Fi compatibility has been improved.
  - Russia VK SNS has been add.
  - Other bugs have been fixed.
 • Vodič za ažuriranje

  All OS, 1.06 MB, pdf, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.06.13 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  This is a guide for how to upgrade firmware using intelistudio.

  WB850F GPS Firmware update is included in this version.
  After Firmware ver.205256 upgrade, GPS Firmware upgrade will automatically start when turning on the camera, so do not remove neither battery nor memory card during the upgrading process.
 • Vodič za ažuriranje

  All OS, 0.08 MB, pdf, ENGLESKI

  Verzija : 1.0

  2012.06.08 

  Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
  This is a guide for how to upgrade firmware manually. Please refer to the guide manual attached before trying firmware upgrade through SD card.

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING