Galaxy S
CONNECTED CAMERA BEGINS. Samsung GALAXY Camera. Jednostavno povezivanje (3G / 4G & Wi-Fi). Android 4.1 Jelly Bean™. Quad-Core procesor od 1,4 GHz

Pripremite se, jer fotografija više nikada neće biti ista. Samsung GALAXY kamera daruje vam čaroliju profesionalne digitalne fotografije sa moćnom inteligencijom operativnog sistema Android Jelly Bean. Ovo je najpametnija kamera do sada, sa zadivljujućom produktivnošću i mnoštvom izvanredno bogatih profesionalnih režima za snimanje, funkcija za uređivanje i raznovrsnih aplikacija. Postati profesionalac nikada nije bilo ovako lako niti ovako zabavno.

Delite Uvek povezani

Jednostavno povezivanje (3G / 4G i Wi-Fi)

Budite povezani gde god da se nalazite
Ostavite laptop kod kuće i smanjite količinu prtljaga. GALAXY kamera jeste jedina istinski povezana kamera na svetu. Možete da se povezujte, da otpremate, delite, čak i da objavljujete sadržaj na svojim omiljenim društvenim medijima pravo sa kamere. Sledeći put kad odete na odmor i poželite da u tren oka podelite svoje uspomene sa onima koje ste ostavili kod kuće, GALAXY kamera je sve što vam je potrebno.

Automatsko otpremanje Napravite rezervne kopije svojih fotografija automatski, na oblaku

Praktična funkcija za automatsko otpremanje, Auto Upload, na GALAXY kameri automatski će sačuvati vaše dragocene porodične fotografije na Cloud servisu onog trenutka kada ih snimite. Kažite mu gde da se usmeri i samo napravite snimak. GALAXY kamera i Cloud servis potom preuzimaju stvari u svoje ruke.

* Ova funkcija će biti dostupna nešto kasnije.

Podelite snimak pomoću funkcije Share Shot Snimajte i delite u realnom vremenu

Setite se svih onih dosadnih grupnih fotografija za koje vam je potrebna večnost da ih snimite jer je svako poneo svoj fotoaparat? Sada na to zaboravite jer možete deliti svoje fotografije čim ih snimite koristeći funkciju za deljenje snimka Share Shot. Ona vam omogućava da podelite fotografije sa najviše 5 drugih Wi-Fi direct uređaja u dometu. Radi savršeno.

Snimajte Sada svako može da snima poput profesionalca

Smart režim Ovo je način na koji ćete najlakše snimati kao profesionalac

Prestanite zavideti profesionalcima na njihovim velikim fotoaparatima i počnite da snimate sjajne fotografije. Na primer savršene tragove svetla u noći na raskrsnici punoj crvenih tragova od stop svetla. Ili u tren oka snimite prizor brze vožnje koristeći funkciju Zamrzavanje akcije. Jednim dodirom na Smart režim dobijate niz raznovrsnih posebnih režima. Samo odaberite onaj koji želite i napravite savršen snimak.

21x super veliki opseg zuma Snimite udaljene trenutke kao
bliske i stvarne

Sačuvajte digitalni zum za naknadno uređivanje. Super veliki opseg zuma 21x GALAXY kamere jeste 100% optički i pomaže vam da se što više približite onom što snimate, a da u isto vreme zadržite kristalno jasnu oštrinu koju vidite na onom što je kameri blizu.

Usporeni video Sporije je ponekad bolje

Umesto da video snimak reprodukujete u režimu usporene reprodukcije, snimite ga usporenog koristeći funkciju Usporeni video. Ova funkcija snima vaše najdragocenije trenutke u neverovatnih 120 sličica u sekundi u rezoluciji 768 x 512 i usporeno ih reprodukuje u vidu čarobnog, kristalno jasnog snimka čuvajući vaše uspomene za sva vremena.

Uživajte Fotoaparat nikad nije bio toliko zabavan

Android 4.1 Jelly Bean™ Android 4.1 Jelly Bean™. Još više se zabavljajte snimajući fotografije.

Snimite bolje fotografije i više se zabavljajte koristeći GALAXY kameru u kombinaciji sa moćnim operativnim sistemom Android 4.1 Jelly Bean™, najnovijom verzijom Android OS. Jellybean vam omogućava mnogo više od snimanja fotografija od kojih zastaje dah. Stupite u svet Android aplikacija kako biste istinski uživali u svojim fotografijama, kako biste ih personalizovali i dobili još više sjajnih aplikacija koristeći Photo Category i S Suggest. A možete i u tren oka sačuvati fotografije na mreži, lakše ih deliti na društvenim medijima, ostati povezani sa prijateljima i porodicom, pretraživati internet, sinhronizovati svoje uređaje. Treba li da nastavimo?

Super jasni ekran na dodir od 4,8" (121,2 mm) u HD rezoluciji

Odmah uživajte u svojim fotografijama na velikom ekranu.

Sad ne morate da čekate da stignete kući kako biste pregledali i uredili svoje fotografije. Super jasni ekran na dodir od 4,8" (121,2 mm) u HD rezoluciji GALAXY kamere je napravljen onako kako bi ekran na fotoaparatu zaista trebalo da izgleda, sa 308 izuzetno oštrih piksela po inču i punim spektrom veličanstvenih boja. A zahvaljujući novoj tehnologiji White Magic, možete da čak udvostručite svetlinu ekrana i ne brinete o potrošnji baterije. A zašto HD filmove ne biste gledali u idealnom odnosu 16:9? Savršeno.

Minimalistički izvorni dizajn

Neprolazan, kompaktan, prirodan.

Dizajn vas nadahnjuje dok snimate fotografije. Neprolazna lepota minimalističkog izvornog dizajna GALAXY kamere pomaže vam da snimite još bolje fotografije jer se, zahvaljujući elegantnim oblinama ovog aparata, sve kontrole nalaze upravo onde gde treba da budu: na dohvat ruke. Nadahnut prirodom, ovaj dizajn sledi tradiciju širom sveta čuvene Samsung GALAXY serije.

Glasovna kontrola Ne budite stidljivi. Razgovarajte sa svojom kamerom

GALAXY kamera može mnogo više od snimanja sjajnih fotografija. Ona, uz to, i veoma dobro sluša. Pažljivim slušanjem onog što ste izgovorili, Galaxy kamera može da izvrši vašu komandu. Ne budite stidljivi - naredite da zumira ili umanji sliku, podesi tajmer i snimi fotografiju onda kad ste spremni. A kad ste u galeriji, kažite kameri da rotira, izbriše i čak podeli vaše fotografije. Da, zaista je toliko pametan.

Uređujte Magično uređivanje i organizovanje fotografija

Pametno upravljanje sadržajem

Ovo je najpametniji način za uređivanje i organizovanje fotografija

Zar svako ne bi poželeo da jednostavno upravlja tim obiljem snimljenog sadržaja? GALAXY kamera poseduje funkciju Smart Content Manager koja to za vas pametno obavlja, kreirajući fascikle, označavajući lica i još mnogo toga. A na raspolaganju su vam i raznovrsni načini pregleda fotografija, od hronološkog do jedinstvenog pregleda u vidu časopisa. A tu je i Čarobnjak za fotografije, koji sadrži zadivljujući skup moćnih funkcija za uređivanje koje vam omogućavaju da s lakoćom i u pokretu profesionalno uređujete svoje fotografije.

Najbolje lice

U tren oka se vratite na savršen trenutak za sliku

Propustili ste ga? Sa funkcijom Najbolje lice to se više neće ponoviti. Koristite ovu funkciju za putovanje kroz vreme nakon što ste snimili fotografiju kako biste lica zamenili savršenim trenutkom. Koristite je da biste otvorili oči, zamenili osmeh ili pronašli savršen izraz. Uz kombinaciju pravljenja munjevito brzih snimaka i prepoznavanja lica, možete samo dodirnuti lice koje gleda na drugu stranu, i dodirnuti ga ponovo da biste ga zamenili izrazom snimljenim nekoliko trenutaka pre no što ste napravili snimak. To je uistinu čarobno.

Paper Artist Pretvorite fotografije u umetničke skice

U kombinaciji sa moćnim operativnim sistemom Android 4.1 Jelly Bean™, GALAXY kamera vam daje pun pristup svetu prvoklasnih Android aplikacija, kao što je Paper Artist, koju dobijate unapred učitanu. Slobodno se izrazite uz pomoć mnoštva umetničkih efekata kako biste kreativno preoblikovali prelepe slike koje ste već pretvorili u zadivljujuće skice koji izgledaju kao da su naslikane. Napravite odabir iz širokog spektra filtera kako biste dodali teksturu i senke, ukrasite sortiranim slojevima i okvirima i sastavite ručno pisanu poruku direktno na slici.

* Specifikacije i funkcije za određenu zemlju mogu da se razlikuju od onih koje su ovde navedene.
* Specifikacije i funkcije mogu da se promene bez prethodne najave