/

Galaxy Camera (3G)

EK-GC100

Galaxy Camera (3G) Pripremite se, jer fotografija više nikada neće biti ista. Samsung GALAXY kamera daruje vam čaroliju profesionalne digitalne fotografije sa moćnom inteligencijom operativnog sistema Android Jelly Bean. Ovo je najpametnija kamera do sada, sa zadivljujućom produktivnošću i mnoštvom izvanredno bogatih profesionalnih režima za snimanje, funkcija za uređivanje i raznovrsnih aplikacija. Postati profesionalac nikada nije bilo ovako lako niti ovako zabavno.

* Specifikacije i funkcije za određenu zemlju mogu da se razlikuju od onih koje su ovde navedene.
* Specifikacije i funkcije mogu da se promene bez prethodne najave
 • CPU: Quad Core Application Processor, 1.4 GHz
 • Ekran:HD izuzetno jasan LCD (TFT), 1280*720 (HD)

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Galaxy Camera (3G)

Funkcije

 • Connected camera begins
 • Samsung GALAXY kamera
 • Jednostavno povezivanje (3G / 4G i Wi-Fi)
 • Android TM 4.1 Jelly Bean™ OS

Jednostavno povezivanje (3G / 4G i Wi-Fi)

Jednostavno povezivanje (3G / 4G i Wi-Fi)
Budite povezani gde god da se nalazite Ostavite laptop kod kuće i smanjite količinu prtljaga. GALAXY kamera jeste jedina istinski povezana kamera na svetu. Možete da se povezujte, da otpremate, delite, čak i da objavljujete sadržaj na svojim omiljenim društvenim medijima pravo sa kamere. Sledeći put kad odete na odmor i poželite da u tren oka podelite svoje uspomene sa onima koje ste ostavili kod kuće, GALAXY kamera je sve što vam je potrebno.

Super jasni ekran na dodir od 4,8" (121,2 mm) u HD rezoluciji

Super jasni dodirni ekran od 4,8" (121,2 mm) u HD rezoluciji
Odmah uživajte u svojim fotografijama na velikom ekranu. Sad ne morate da čekate da stignete kući kako biste pregledali i uredili svoje fotografije. Super jasni ekran na dodir od 4,8" (121,2 mm) u HD rezoluciji GALAXY kamere je napravljen onako kako bi ekran na fotoaparatu zaista trebalo da izgleda, sa 308 izuzetno oštrih piksela po inču i punim spektrom veličanstvenih boja. A zahvaljujući novoj tehnologiji White Magic, možete da čak udvostručite svetlinu ekrana i ne brinete o potrošnji baterije. A zašto HD filmove ne biste gledali u idealnom odnosu 16:9? Savršeno.

Minimalistički izvorni dizajn

Minimalistički izvorni dizajn
Neprolazan, kompaktan, prirodan. Dizajn vas nadahnjuje dok snimate fotografije. Neprolazna lepota minimalističkog izvornog dizajna GALAXY kamere pomaže vam da snimite još bolje fotografije jer se, zahvaljujući elegantnim oblinama ovog aparata, sve kontrole nalaze upravo onde gde treba da budu: na dohvat ruke. Nadahnut prirodom, ovaj dizajn sledi tradiciju širom sveta čuvene Samsung GALAXY serije.

Pametno upravljanje sadržajem

Pametno upravljanje sadržajem
Ovo je najpametniji način za uređivanje i organizovanje fotografija Zar svako ne bi poželeo da jednostavno upravlja tim obiljem snimljenog sadržaja? GALAXY kamera poseduje funkciju Smart Content Manager koja to za vas pametno obavlja, kreirajući fascikle, označavajući lica i još mnogo toga. A na raspolaganju su vam i raznovrsni načini pregleda fotografija, od hronološkog do jedinstvenog pregleda u vidu časopisa. A tu je i Čarobnjak za fotografije, koji sadrži zadivljujući skup moćnih funkcija za uređivanje koje vam omogućavaju da s lakoćom i u pokretu profesionalno uređujete svoje fotografije.

Najbolje lice

Najbolje lice
U tren oka se vratite na savršen trenutak za sliku Propustili ste ga? Sa funkcijom Najbolje lice to se više neće ponoviti. Koristite ovu funkciju za putovanje kroz vreme nakon što ste snimili fotografiju kako biste lica zamenili savršenim trenutkom. Koristite je da biste otvorili oči, zamenili osmeh ili pronašli savršen izraz. Uz kombinaciju pravljenja munjevito brzih snimaka i prepoznavanja lica, možete samo dodirnuti lice koje gleda na drugu stranu, i dodirnuti ga ponovo da biste ga zamenili izrazom snimljenim nekoliko trenutaka pre no što ste napravili snimak. To je uistinu čarobno.
Automatsko otpremanje

Automatsko otpremanje

Napravite rezervne kopije svojih fotografija automatski, na oblaku Praktična funkcija za automatsko otpremanje, Auto Upload, na GALAXY kameri automatski će sačuvati vaše dragocene porodične fotografije na Cloud servisu onog trenutka kada ih snimite. Kažite mu gde da se usmeri i samo napravite snimak. GALAXY kamera i Cloud servis potom preuzimaju stvari u svoje ruke.
* Ova funkcija će biti dostupna nešto kasnije.
Podelite snimak pomoću funkcije Share Shot

Podelite snimak pomoću funkcije Share Shot

Snimajte i delite u realnom vremenu Setite se svih onih dosadnih grupnih fotografija za koje vam je potrebna večnost da ih snimite jer je svako poneo svoj fotoaparat? Sada na to zaboravite jer možete deliti svoje fotografije čim ih snimite koristeći funkciju za deljenje snimka Share Shot. Ona vam omogućava da podelite fotografije sa najviše 5 drugih Wi-Fi direct uređaja u dometu. Radi savršeno.
Smart režim

Smart režim

Ovo je način na koji ćete najlakše snimati kao profesionalac Prestanite zavideti profesionalcima na njihovim velikim fotoaparatima i počnite da snimate sjajne fotografije. Na primer savršene tragove svetla u noći na raskrsnici punoj crvenih tragova od stop svetla. Ili u tren oka snimite prizor brze vožnje koristeći funkciju Zamrzavanje akcije. Jednim dodirom na Smart režim dobijate niz raznovrsnih posebnih režima. Samo odaberite onaj koji želite i napravite savršen snimak.
21x super veliki opseg zuma

21x super veliki opseg zuma

Snimite udaljene trenutke kao bliske i stvarne Sačuvajte digitalni zum za naknadno uređivanje. Super veliki opseg zuma 21x GALAXY kamere jeste 100% optički i pomaže vam da se što više približite onom što snimate, a da u isto vreme zadržite kristalno jasnu oštrinu koju vidite na onom što je kameri blizu.
Usporeni video

Usporeni video

Sporije je ponekad bolje Umesto da video snimak reprodukujete u režimu usporene reprodukcije, snimite ga usporenog koristeći funkciju Usporeni video. Ova funkcija snima vaše najdragocenije trenutke u neverovatnih 120 sličica u sekundi u rezoluciji 768 x 512 i usporeno ih reprodukuje u vidu čarobnog, kristalno jasnog snimka čuvajući vaše uspomene za sva vremena.
Android 4.1 Jelly Bean™

Android 4.1 Jelly Bean™

Android 4.1 Jelly Bean™. Još više se zabavljajte snimajući fotografije. Snimite bolje fotografije i više se zabavljajte koristeći GALAXY kameru u kombinaciji sa moćnim operativnim sistemom Android 4.1 Jelly Bean™, najnovijom verzijom Android OS. Jellybean vam omogućava mnogo više od snimanja fotografija od kojih zastaje dah. Stupite u svet Android aplikacija kako biste istinski uživali u svojim fotografijama, kako biste ih personalizovali i dobili još više sjajnih aplikacija koristeći Photo Category i S Suggest. A možete i u tren oka sačuvati fotografije na mreži, lakše ih deliti na društvenim medijima, ostati povezani sa prijateljima i porodicom, pretraživati internet, sinhronizovati svoje uređaje. Treba li da nastavimo?
Glasovna kontrola

Glasovna kontrola

Ne budite stidljivi. Razgovarajte sa svojom kamerom GALAXY kamera može mnogo više od snimanja sjajnih fotografija. Ona, uz to, i veoma dobro sluša. Pažljivim slušanjem onog što ste izgovorili, Galaxy kamera može da izvrši vašu komandu. Ne budite stidljivi - naredite da zumira ili umanji sliku, podesi tajmer i snimi fotografiju onda kad ste spremni. A kad ste u galeriji, kažite kameri da rotira, izbriše i čak podeli vaše fotografije. Da, zaista je toliko pametan.
Paper Artist

Paper Artist

Pretvorite fotografije u umetničke skice U kombinaciji sa moćnim operativnim sistemom Android 4.1 Jelly Bean™, GALAXY kamera vam daje pun pristup svetu prvoklasnih Android aplikacija, kao što je Paper Artist, koju dobijate unapred učitanu. Slobodno se izrazite uz pomoć mnoštva umetničkih efekata kako biste kreativno preoblikovali prelepe slike koje ste već pretvorili u zadivljujuće skice koji izgledaju kao da su naslikane. Napravite odabir iz širokog spektra filtera kako biste dodali teksturu i senke, ukrasite sortiranim slojevima i okvirima i sastavite ručno pisanu poruku direktno na slici.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije EK-GC100ZKASMO

Tip mreže

 • EDGE/GPRS

  GSM 3G, HSPA-PLUS

 • HSPA

  HSPA+ (850 / 900 / 1900 / 2100)

 • Wi-Fi

  802.11 a/b/g/n 2.4GHz/5GHz

 • Wi-Fi Direct

  Da

 • Bluetooth profili

  4.0

 • AllShare

  DLNA, HDMI

 • KIES

  KIES

OS

 • OS

  Android 4.1 (Jellybean)

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Senzor slike

 • Tip senzora

  BSI CMOS

 • Veličina senzora

  1/2.3"

 • Efektivni pikseli

  Približno 16.3 M

 • Ukupan broj piksela

  Približno 17.0 M

Objektiv

 • Žižna daljina

  f = 4.1 ~ 86.1mm (ekvivalentno filmu od 35 mm: 23 ~ 483 mm)

 • F No.

  2.8 (Š) ~ 5.9 (T)

 • Optički zum

  21x optički zum

Stabilizacija slike

 • Režim

  Optička stabilizacija slike

Ekran

 • Tip ekrana

  HD izuzetno jasan LCD (TFT)

 • Broj boja

  16M

 • Veličina

  4.8"

 • Rezolucija

  1280 x 720 (HD)

Chipset

 • Tip

  Procesor za aplikacije sa četiri jezgra

 • Frekvencija
  Tip

  1,4 GHz

Memorija

 • Memorija

  8GB

Senzori

 • Senzori

  Akcelerometar, geo-magnetski, žiroskopski senzor, žiroskopski senzor (za optičku stabilizaciju slike)

Fizička specifikacija

 • Dimenzije (VxŠxD)

  70,8 x 128,7 x 19,1 mm

 • Težina

  302 g

Boja

 • Boja

  Beli, kobaltno crni

Povezivanje

 • USB v2.0

  USB 2.0

 • Earjack

  3,5 pi 4-polni, Stereo

 • MicroSD

  MicroSD (do 64 GB)

 • Podrška za Dual SIM

  Da

 • Priključak

  Micro USB

Baterija

 • Kapacitet

  1.650 mAh

 • Punjenje preko USB-a

  Da

 • Vreme pripravnosti

  Do 280 sati (3G)

Lociranje

 • Lociranje

  AGPS podrška, GLONASS podrška

Fokusiranje

 • Tip

  TTL automatsko fokusiranje (Center AF, Multi AF, Face Detection AF)

 • Opseg

  Normalno: 80 cm ~ beskonačnosti (široko), 350 cm ~ beskonačnosti (telefoto)
  Makro : 10 cm ~ 80 cm (široko), 150 cm ~ 350 cm (telefoto)
  Automatski makro: 10 cm ~ beskonačnosti (široko), 150 cm ~ beskonačnosti (telefoto)
  Priručnik : 10 cm ~ beskonačnosti (široko), 150 cm ~ beskonačnosti (telefoto)

Brzina okidača

 • Brzina okidača

  Automatski : 1/8 ~ 1/2.000 s
  Priručnik : 16 ~ 1/2.000 s

Ekspozicija

 • Kontrola

  Program, AE prioritet otvora blende AE, Prioritet zatvarača AE, Ručna ekspozicija

 • Merni sistem

  Višestruko, u tački, u centru, Face Detection AE

 • Kompenzacija

  ±2EV (1/3EV koraka)

 • U skladu sa ISO standardom

  Auto, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Blic

 • Režim

  Automatski, automatski sa uklanjanjem efekta crvenih očiju, doblicavanje, spora sinhronizacija, isključeno, popravljanje efekta crvenih očiju

 • Opseg

  Široko: 0,5 m ~ 3,8 m (ISO Auto), Tele : 0,5 m ~ 1,8 m (ISO AUTO)

 • Vreme punjenja

  Približno 4 s

Balans bele boje

 • Režim

  Automatski WB, dan, oblačno, fluorescentno_H, fluorescentno_L, sijalica, prilagođeno

Fotografija

 • Slikanje

  1. Auto
  2. Smart (19 režima): Beauty face, Best photo, Continuous shot, Best face, Landscape, Macro, Action freeze, Rich tone, Panorama, Waterfall, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace
  3. Expert Control (5 režima): P (Auto+), A (Aperture Priority), S (Speed Priority), Camcorder, M (Manual)

 • Veličina slike

  16 M: 4608 x 3456, 14 MP: 4608 x 3072, 12 M W: 4608 x 2592, 10 M: 3648 x 2736, 5 M: 2592 x 1944, 3 M: 1984 x 1488, 2 M W: 1920 x 1080, 1 M: 1024 x 768

 • Efekat

  Normal, Vintage, Black & White, Autumn Brown, Negative, Nostalgia, Color Fade, Retro, Sunshine, Old Photo, Comic, Pastel Sketch, Gothic Noir, Impressionist

Video zapis

 • Snimanje

  * Veličina video zapisa: 1920 x 1080 (30 sl/s), 1280 x 720 (60 sl/s), 1280 x 720 (30 sl/s), 640 x 480 (60 sl/s), 640 x 480 (30 sl/s), 320 x 240 (30 sl/s)
  * Usporeni video zapis WVGA: 768 x 512 (120 sl/s)

 • Efekat

  Normal, Vintage, Black & White, Autumn Brown, Negative, Nostalgia, Color Fade, Retro, Sunshine, Old Photo, Comic, Pastel Sketch, Gothic Noir, Impressionist

Usluge i aplikacije

 • Samsung Apps

  Da

 • ActiveSync

  Da

 • Specijalne funkcije

  Instagram, Paper Artist, Dropbox, Gallery, Photo wizard, Video Editor, AllShare Play, S-Suggest, S-Voice

Audio i video

 • Formati emitovanja video sadržaja

  AVI, MP4 / 3GP, WMV, FLV, MKV, WEBM

 • Rezolucija video sadržaja

  Snimanje i reprodukcija video zapisa u Full HD (1080p) rezoluciji

 • Video Frame rate

  30 sl/s

 • Format zvučnih datoteka

  MP3, AAC, AMR, WMA, OGG, FLAC, 3GA / M4A, WAV

Podrška

Korisničko uputstvo

6.83 MB, pdf, SRPSKI

2013.05.14

Ostali priručnici (4)

 • Vodič o bezbednosti

  0.01MB, pdf, ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ЧЕШКА, ДАНСКИ, HOLANDSKI, ESTONSKI, ФИННИСХ, FRANCUSKI, NEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, ITALIJANSKI, LETONSKI, LITVANSKI, НОРВЕГИАН, RUMUNSKI, РУСКИ, SRPSKI, SLOVENAČKI , ŠPANSKI, ШВЕДСКИ

  2013.05.14

 • Korisničko uputstvo

  28.35 MB, pdf, ENGLESKI

  2013.05.14

 • Korisničko uputstvo

  6.81 MB, pdf, HRVATSKI

  2013.05.14

 • Korisničko uputstvo

  8.41 MB, pdf, MAKEDONSKI

  2013.05.14

Softver (2)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING