/

BD-C5300

BD-C5300

BD-C5300 Beskrajna zabava uz funkciju Internet@TV.
Više ne morate čekati uz ultra-brzu reprodukciju.
Više mesta za više zabave.
Manje smetnji. Puniji ekran.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • BD-C5300

Više ne morate čekati uz ultra-brzu reprodukciju.

Više ne morate čekati uz ultra-brzu reprodukciju.
Kompanija Samsung smatra da uvek ima mesta za poboljšanje. Polazeći od ovog razmišljanja, odlučili smo da skratimo vreme koje protekne između stavljanja diska u Blu-ray ili DVD plejer i početka reprodukovanja. Naš BDP-C6900 kućni bioskop poseduje funkciju ultra-brze reprodukcije koja će skratiti dosadno čekanje na učitavanje. Odmah počnite sa zabavom. Sada gledanje omiljene drame više ne podrazumeva čitavu dramu oko sporog pokretanja uređaja i otvaranja ležišta.

Više mesta za više zabave.

Više mesta za više zabave.
Samsung ide sve dalje u razvoju tehnologije da bi ste dobili još bolju zabavu. Standardni Blu-ray disk plejer ima 1 GB fleš memorije, dok Samsung Blu-ray disk plejer ima neverovatnih i izdašnih 8 GB fleš memorije. Bilo da su u pitanju igre, filmovi ili emisije, ovo poboljšanje vam omogućava preuzimanje, čuvanje i uživanje u većem broju sadržaja.

Manje smetnji. Puniji ekran.

Manje smetnji. Puniji ekran.
Za bolji doživljaj prilikom gledanja, za puniji prikaz na ekranu, potrebna vam je što veća slika. Uz funkciju prilagođavanja ekranu, BDP-C6900 Blu-ray disk plejer automatski konvertuje filmove sa formatom 21:9 u format 16:9, uklanjajući one dosadne crne trake koje smetaju na ekranu. Gledajte filmove onako kako je to predviđeno - pomoću funkcije za prilagođavanje ekranu.

Iskusite vrhunski kvalitet slike.

Iskusite vrhunski kvalitet slike.
Televizor sa Full HD tehnologijom od 1080 piksela nudi više od zabave, nudi potpuno novo iskustvo. Sa skoro dvostruko većom rezolucijom od standardnih HD televizora, slika od 1080 piksela obasipa vas spektakularnim detaljima – bogate, realne boje i izuzetno oštre i realistične slike koje poboljšavaju prikaz bilo kog sadržaja na ekranu, od filmova do video igara. Zašto biste samo gledali televiziju kada možete da je doživite?

Proširite multimedijalne vidike.

Proširite multimedijalne vidike.
Za moderne kućne bioskope više nije dovoljno da podržavaju samo DVD formate i formate video igara i različitih multimedijalnih datoteka. Kućni bioskop mora imati sve funkcije ultimativnog multimedijalnog bioskopa. Zato Samsung sistem nudi mogućnost povezivanja različitih digitalnih uređaja. Tako da sada možete da uživate u omiljenim sadržajima bilo da su u MP3, DivX, Divx HD, JPEG, JPEG HD, MKV ili AVCHD formatu.

HDMI® (V.1.4 sa 3D)

HDMI® (V.1.4 sa 3D)
Pomoću HDMI® (V.1.4 with 3D) priključka Samsung Blu-ray sistemi kućnog bioskopa mogu prenositi najčistije, nekomprimovane tokove digitalnih podataka najviše rezolucije. Pomoću ove unapređene funkcije napredna tehnologija 3D Full HD filmova i igara može biti izražena na jasan i precizan način.
Beskrajna zabava uz funkciju Internet@TV.

Beskrajna zabava uz funkciju Internet@TV.

Pomoću jedinstvene Internet@TV tehnologije kompanije Samsung otkrićete čitave svetove nezamislivih mogućnosti. A svi se nalaze na velikom i sjajnom ekranu. Zahvaljujući jednostavnom povezivanju na Internet moći ćete da uživate u svim sjajnim sadržajima koje Web može da vam ponudi. Unapređeno, obogaćeno i lako možete da organizujete, dodajete i brišete sadržaj pomoću Samsung biblioteke aplikacija. Mnogi modeli vam daju mogućnost obavljanja Internet video poziva tako da niste samo povezani sa video prikazom već i sa vama bliskim ljudima. Uplovite u svet beskrajnih mogućnosti.

Sa računara na ravan ekran.

Sa računara na ravan ekran.
Pristup neograničenim mogućnostima sledeće generacije zabave je lako dobiti, dovoljno je da priključite bežični LAN modem u plejer za Blu-ray diskove. Sadržaj sa računara se može direktno reprodukovati preko plejera, tako da u omiljenim video zapisima i drugim multimedijalnim datotekama – od DivX i MP3 do JPEG-HD formata – možete uživati iz svog udobnog kauča. Reprodukcija sa računara će pretvoriti vašu dnevnu sobu u pravi multimedijalni bioskop.

**Modem nije uključen u ponudu.
DTS HD Master Audio

DTS HD Master Audio

Novi standard za Blu-ray formate dekodera audio zapisa bez gubitka, DTS-HD Master Audio, garantovano prenosi sve informacije iz originalnog master snimka. Tako da je dobijeni zvuk identičan zvuku koji je prvobitno zabeležen.
Podrška za format audio zapisa visoke definicije

Podrška za format audio zapisa visoke definicije

Nezaboravni kvalitet zvuka počinje sa formatima DTS-HD Master Audio, Dolby true HD i Dolby Digital Plus. Uz ovako inovativnu tehnologiju uživaćete u pravom bioskopskom zvuku u svojoj dnevnoj sobi.
Dolby True HD

Dolby True HD

Dolby TrueHD proizvodi zvuk visoke definicije koji je podjednako izvanredan kao i slika visoke rezolucije na vašem televizoru. Sa naprednom višekanalnom tehnologijom dekodera audio zapisa bez gubitka, bićete okruženi zvukom čiji je kvalitet identičan studijski snimljenom zvuku.
DivX HD

DivX HD

Pomoću funkcije za reprodukciju DivX formata na televizoru možete gledati DivX filmove preuzete sa vašeg računara.
Anynet+

Anynet+

Anynet+ je AV mrežni sistem za automatsku kontrolu Samsung audio-video (AV) uređaja. Sada za različite uređaje možete koristiti jedan daljinski upravljač. Uz Anynet+ funkciju potreban vam je samo jedan daljinski upravljač za jednostavno i udobno korišćenje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije BD-C5300/EDC

Video funkcija

 • Format dekodiranja
  VC-1

  Da

  MPEG-2

  Da

  H.264

  Da

  DivX

  Da

 • Izlazna rezolucija (HDMI/komponentni)
  1920 x 1080 P

  Da

  1920 x 1080 I

  Da

  1280 x 720 P

  Da

  720 x 480 P (720 x 576 P)

  Da

  720 x 480 I (720 x 576 I)

  Da

 • A/V kvalitet
  DVD up konverzija

  Da

Snimanje

 • Medijumi za snimanje
  HDD

  Ne

  BD-RE

  Ne

  BD-R

  Ne

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Povezivost

 • HDMI izlaz

  Da

 • USB host

  Da (1 kom.)

Dimenzije

 • Dimenzije proizvoda (ŠxVxD)

  430 x 207 x 43 mm

Funkcija

 • BD profil

  2

 • Lokalno skladište

  Ne

Fizička funkcija

 • Izbor ulaza
  DV

  Ne

Težina

 • Težina proizvoda

  1,6 kg

PodrškaNajnovija ažuriranja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING